RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
E-savage Road Boy
nectar:
I izgleda i ide savrseno.
alpha:
Prelep model.Vredi ga imati u hangaru! :)aplauz
matovic:
Evo jos jedan snimak od juce... ovog puta prava voznja :)aplauz
magic:
I moj klinac ima 5 god i polako mu podizem lestvicu. Moj prijateljski savet bi ti bio da mu das da za pocetak vozi na 2S jer je model ovako prakticno ne upravljiv na 4S, em ce baterije duze da traju. Ja imam i Kyosho Mad Force VE koji moze da ide na 2S i na 4S i klincu jos nisam ni pokazao kao ide sa 4S. Nadam se da ces doci sa njim na Galovicu, pa da ova mlada generacija zajedno stasa i da za par godina deli lekcije svima nama lol.
poz
matovic:
--- Quote from: magic on July 23, 2011, 09:09:56 PM ---I moj klinac ima 5 god i polako mu podizem lestvicu. Moj prijateljski savet bi ti bio da mu das da za pocetak vozi na 2S jer je model ovako prakticno ne upravljiv na 4S, em ce baterije duze da traju. Ja imam i Kyosho Mad Force VE koji moze da ide na 2S i na 4S i klincu jos nisam ni pokazao kao ide sa 4S. Nadam se da ces doci sa njim na Galovicu, pa da ova mlada generacija zajedno stasa i da za par godina deli lekcije svima nama lol.
poz
--- End quote ---
Dzaba 2S kad je video kako ide na 4S :sljus... ovo mu je sad atrakcija, sve ostalo mu vise nije interesantno :big smile. Ovo mu je prva voznja bila sa Savage-om i prilicno dobro se snalazi... bice to mnogo bolje posle jos par voznji :)
Vozili smo dobrih 45min i nismo uspeli da potrosimo baterije do kraja. Na galovicu dolazimo sigurno samo da se pogodimo sa terminom. Bogme za koju godinu klinci ce nam drzati lekcije samo tako (pijemo)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version