RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

E-savage Road Boy

<< < (2/10) > >>

matovic:
Prva voznja klapa dva... ima li neko objasnjenje kako/zasto se ovo desilo?

Svi tockovi su rucno stegnuti kako treba... tocak se istopio posle jedno 20min voznje  (work).

Ne da mi se bas  :sljus

Punto Abarth:
meni se slicna stvar desila kad tocak NIJE bio propisno stegnut, i kad je tocak pretrpeo jak bocni udar.

Ako ti pinion jos uvek treba, imam ja, i iz NS sam. Taj post sam procitao odavno, ali sam tek sad autorizovan na forum :D

predstavim se kad stignem u temi sa svojim modelima...

alexaca:
Meni se to isto dogodilo ali nema veze sa stezanjem matice nego je sestougao koji ide u sam tocak je proklizao. To znaci da ce tocak ne okrece a matica koja je na osovini okrece i urezuje u plastiku tocka. Tako je bilo kod mene, a sad moze i ako nije zategnuta matica ali tad obicno spadne tocak ali ne mora. Ja sam stavio podlosku pre matice velicine zljeba na tocku znaci vecu od podloske koju imas na matici i naravno osigurao sestougao koji ude u tocak.

matovic:
U pravu si alexaca, nedostajao je "axle pin"... jbg-a nisam proverio svaki tocak... na kraj pameti mi nije palo  (nene)

Hex deo felne je manje vise ne ostecen tako da sam "opravio" juce ali nisam jos probao zbog ovog groznog vremena... vec sam narucio 17mm alu hex-ove i nove felne i gume za svaki slucaj  :jaki:

Nego jel neko skidao lepljene gume sa felni? Nesto sam procitao da se iskuvaju pa lepak popusti (CA)?

Punto Abarth:
uf, i mene isto interesuje. Ja sam svoje stare sa Evader-a bukvalno isekao skalpelom, i izgrebuckao ostatke gume sa felne. Namontirao druge i to je bilo to. Seljacki pristup.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version