RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Kyosho Jetstream 1000
djbojan:
Vec neko vreme trazim resenje da li da pravim ili da uzmem neko plovilo, i nas kolega se odluci da proda racing boat koji cete videti na snimku i na slici,
sve ovo je neuskladjeno jos uvek, ali morao sam da pustim u vodu, prvo falican receiver, pa se ugasio u sred jezera, pa nema snagu, itd.
Ali posle nekog vremena se to dovelo u red, mada ja volim da to resim da traje i da sluzi.
Samo da vreme malo posluzi i resen problem, mada mislim da mi fali malo nitro goriva, sledece porinuće će biti sa 10% nitrometana, to jest kupovno gorivo,
ovo na snimku je samo metanol i ricinusovo ulje.
Pozdrav i zahvaljujem se kolega Srpska posla na modelu.
srpska posla:
Prelepo mesto za uživanje (sa modelima).
Bojane drago mi je da si zadovoljan i želim ti da te model dugo i dobro služi.
Sa druge strane mi je žao što čamac otplovio nsa Begej, ali se nadam da svoje mesto usta nekom većem (benzinskom) modelu... (o tom projektu drugom prilikom).
Što se goriva tiče motor će lepše i bolje raditi sa većim procentom nitra, bez ikakve sumnje, ali kad se pogleda ta priroda, može se reći da sa ricinus-metanol gorivom si ipak na dobitku (ekološkije je gorivo).
na videu piše da je motor 6.5cc ipak mislim da je 5.5cc.
Pozdrav!
djbojan:
Danas probano sa kupovnim gorivom sa dodatkom 10% nitro,
ide kao zmaj, znaci mislim da podigne obrtaje i do 13-14000 rpm :)aplauz
djbojan:
Danas mi je drugar pazario jos jedan model, skoro identican ovom Kyosho, samo sto je elektro verzija, u koju cu ja naravno ubaciti ASP 46M od 7.5ccm.
(yay)
djbojan:
Snimak od danas, kamerom, mada je vec bio sumrak i nije bas nesto narocito, ali bitan je zvuk i rad čamca!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version