RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI
exstra 300l
guga:
Pozdrav svima,posto sam se godinu dana ulenjio povodom stvaranja modela odlucio sam da krenem praviti ovu pticicu meni jako dragu.Neke male specifikacije:duzina trupa 1400mm,duzina krila 1600mm priblizna tezina 3,5kilograma,na sve to motor od 12,5ccm sa elisom 13x6,model cu raditi prvenstveno iz svog projekta i nacrta sto bi voleo podeliti i sa vama.dobro dosla bi mi dobra sugestije vasa.Za pocetak kreno sam od trupa .
guga:
Kao sto se vidi jedan deo je konstruktivan dok je ostalo stiropol.Ceo trup bice na kraju plankiran balzom.
zajo:
Само напред (pijemo) (work)
soprano:
Koliko mogu ovako lajicki da primetim,trup je nekao slabasno odradjen.Potrebno je staviti malo ojacanja kako bi trup mogao da izdrzi ono sto se od njega ocekuje.Drugi problem je to sto radis bez plana a kako je ovaj model srednjokrilac (krilo je na sredini,mozda nije ovo adekvatan naziv ali razumecemo se) potrebno je na rupu odraditi ojacanja za krila.U tvom slucaju krilo ide na bajonet,uvlaci se u trup sa jedne i druge strane.Tako da sve u svemu trup treba da se odradi po planu i to strogo po planu kako bi ovaj model leteo bez problema.Neka neko iskusniji krene da ovaj problem objasni malo strucnije i da da neki savet,ali naj bolji savet koji se ti neko dati jeste zapravo da ti da plan ( projekat ) pa da krenes da radis.
Pozzzz......
vihor522:
mmmm reci nam guga dali si i shta radio pre ovoga?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version