RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Elektro klub klasa Off Road 1:10 2WD

<< < (3/22) > >>

Bigneda:
 lol :_D  Dule je apsolutni sampion i da ga odvedemo na neku trku tipa 24h sigurno bi bio najkonkurentniji !

Prvi dodje i zadnji ode a u medju vremenu napravi krugova ko svi ostali zajedno :)

...samo zadnji put je namirisao 4x4 i nesto mi govori da nece procu dugo a on ce preci "to the dark side"  (yay) :jaki: :mhm

branek:

--- Quote from: Bigneda on November 15, 2011, 12:47:50 AM --- lol :_D  Dule je apsolutni sampion i da ga odvedemo na neku trku tipa 24h sigurno bi bio najkonkurentniji !

Prvi dodje i zadnji ode a u medju vremenu napravi krugova ko svi ostali zajedno :)

...samo zadnji put je namirisao 4x4 i nesto mi govori da nece procu dugo a on ce preci "to the dark side"  (yay) :jaki: :mhm

--- End quote ---

Mislite na Duleta, bivšeg avio modelara? Bivšeg modelara?  mmmm

Hmmm... taj što duguje mesa... Otiš'o u autiće ...! :D

dule:
tacno je ,dugujem 2kg lepog pecenja jer sam puko na takmicenju f3a, i tacno je da nisam modelar.
Ovaj 2wd elektro me preporodio posle kineskih 4wd nitro sa kojima sam izgubio zelju za auticima ali i ekipa sa galovice koja je vrlo borbena i pozitivna.
 Boze zdravlja uskoro ce jedan 4wd elektro pa da vidim kakva ce to biti iskustva.
Svima preporucujem 2wd za pocetak i ucenje jer omogucava veci kontinuitet voznje bez kvara kao i treninga.
Steta je sto nema vise tih SC na stazi jer mislim da bi bilo mnogo zabavnije i jeftinije ali o tom po tom.
Do sada su crkle sledece stvari: posle jedno 6 sati rada amortizeri izduvali ulje(popravio za 1 sat) , sledeca stvar koja se desila je da su zaribali ball linkovi(popravio za 15 min) , i sad u nedelju zdrobljen diferencijal (cekam delove)
Efektivno sati rada nemam pojma ali mnogo.
Pozdrav 

magic:
E sad apsolutno nemate vise opravdanja da se ne prikljucite, stigla kopija Ultime DB na HK i to upravo sa 3300kV motorom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__18737__Turnigy_1_10_Brushless_2WD_Racing_Buggy.html

poz

Uzice:
Daj deset komada!
Proverih stvarno dal ce da posalju vise komada nadajuci se da ce postarina po komadu biti manja al ne moze jer su kutije mnogo velike.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version