RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Elektro klub klasa Off Road 1:10 2WD
magic:
Ja cu za narednu sezonu da pripremim 2 modela u ovoj kategoriji, jednog za mene i jednog za juniora :)aplauz. Ultimu DB cu prebaciti u verziju SC (samo drugacija maska) i imace amortizere sa HK, koji za sada obecavaju. Isto tako ce biti stavljena na tockove po prvi put i Ultima SC-R za koju tek treba da porucujem gume, felne i masku. Oba modela ce imati HK motor od 3.300kV.
Izasao je jos jedan vrlo zanimljiv model na HK koji moze da bude jako dobar za neki pocetak, radi se o SC verziji njihovog DB bagija, znaci kopija Ultime sem zadnjeg difa:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__20558__Turnigy_SCT_2WD_1_10_Brushless_Short_Course_Truck_ARR_.html
ili u kit-u ako neko vec ima neku opremu:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__25491__Turnigy_SCT_2WD_1_10_Brushless_Short_Course_Truck_KIT_.html
Najiskrenije se nadam da ce ova kategorija stvarno da zazivi ove godine!
poz
mantagt:
Evo i jedan zanimljiv video... Turnigy 2WD SCT...
Kažu da se dosta delova hvata sa Ultime SC...
zgrmbust:
Dobar snimak iz vazduha..... 17aa
vladasimon:
Za Turnigy 2WD SCT ovde kazu :
--- Quote ---Turnigy copied about 80% of the Ultima and most Kyosho parts are compatible with exception to the rear chassis plate, gear box, diff, chassis, battery strap and a few other misc parts, all suspension arms, pivot blocks, shock towers and hardware are compatible, though parts come from different molds so some minor reshaping may be required. This is by far the best bang for your buck as it comes with a 3300kV brushless motor + 35A esc, but just like the Kyosho, the shocks are junk and an aluminum rear pivot block is needed
--- End quote ---
sman:
Posto svi navalise na bagije 4WD evo da ja malo osvezim ovu temu. ;namig
Imamo ovu malu stazicu i po nekad padne zezanje na njoj, a ujedno isprobasmo novu kamericu SJ4000. (pijemo). Video klip sam napravio na brzaka, tek da se vidi kako se ponasaju 2WD modeli na tvrdoj podlozi a i na stazi u Svilajncu. :big smile
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version