RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Elektro klub klasa Off Road 1:10 2WD

<< < (8/22) > >>

magic:

--- Quote from: sman on December 07, 2011, 11:54:06 AM ---Evo stize nova igracka, malo mi je nezna ali je dosta velika. Ovo stize ali baterije nikako iz HK, kao bile greskom na stanju a u stvari nisu. Pa narucuj opet :sljus...Nego, imam neke sa dve celije  od 1000 Mah, mogu li te da posluze za probu mmmm...

--- End quote ---

Extra, sto nas je vise u ovoj kategoriji bice bolje! Pogledaj koje sam sve stvari ja promenio na Ultimi DB jer tek je tada prava uzivancija! Bas se radujem narednoj sezoni!

poz

sman:

--- Quote from: Bigneda on December 07, 2011, 02:25:05 PM ---ili da pozajmis od komsije ;)

--- End quote ---

eee, kamo srece da imam nekog u okruzenju od 50-tak km. koga ovo interesuje pa da se malo druzimo... (pijanoo)

dejanr:
Sman,koliko te je izašla Ultima SC,odakle si je naručio,jer stigla poštom,koliko carina i da li su te zezali za stanicu?

sman:

--- Quote from: dejanr on December 07, 2011, 06:07:16 PM ---Sman,koliko te je izašla Ultima SC,odakle si je naručio,jer stigla poštom,koliko carina i da li su te zezali za stanicu?

--- End quote ---

narucena je kod www.amainhobbies.com, imao sam nekih 10% popusta i sve je to izaslo nesto manje od 200 eura...oko stanice nije bilo problema ()-()

magic:
Posto se ocigledno broj ljudi koje zanimaju autici dramaticno povecao u zadnje vreme zelim jos jednom da skrenem paznju na ovu kategoriju. Za sada su u eksploataciji 2 Kyosho modela i pokazali su se izuzetno dobro. Naravno osnovni setup nije savrsen ali ca jako dobro posluziti za pocetak!

Ono sto je jako dobro je sto je pocetna investicija (kada se sve uzme u obzir) stvarno minimalna, potreban je jos punjac i 2-3 2S baterije. Diferencijal se pokazao izuzetno robustan i do sada je samo jedan zupcanik unutar reduktorske kutije pukao Duletu, cena 5$, i meni je pukla osovinica prednjeg tocka nakon malo nezgodnog sletanja, 5$ 2 kom.

Trkanje je zanimljivo i kada je na stazi odredjeni broj jednakih modela, a ne samo kada su na stazi zveri. Zveri jesu lepse i uzbudljivije, ali su mnogostruko skuplje u eksploataciji i za odrzavanje!

Ako imate srecu jos da naletite na polovan model ovog tipa na ebay, onda je to skoro pa dzabe! Par puta sam pratio RB5 novije generacije od moje sa puno guma i ostalih gluposti i to je bilo oko 100E!

poz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version