RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Elektro klub klasa Off Road 1:10 2WD
sman:
U pravu si Bigneda nekoliko komada za trku i ovi 1/8 ostadose u senku. Moje je misljenje da je i motor sa ceticama solidan izbor , presudna je vestina vozaca. Jedan los ulazak u krivinu i badava ti i najbolji motor na njemu, odose ovi sa "cetkicama";namig
magic:
--- Quote from: zajko on May 17, 2012, 12:14:39 AM ---Magic, Probao sam ovog Losi XXX-SCB, ali mi posle Speed Nt i XXL, deluje sporo i nekako slabo, mozda vara utisak, cak sam mu promenio i neki mode da bude samo forward i brake, i kao full brzina, ali mi i dalje deluje sporo ili ja previse ocekujem... Koji bi tu set-up motor/Esc mogao da se ubudji bez previse zahvata... busenje, prepravljanje nosaca motora i ostalo... Koristim Nano-Tech 6000mah 2 Cel
Hvala unapred Zajko
--- End quote ---
Motor 3000-3300kV i kontroler od 35A. Trebalo bi promeniti i mali zupcanik, o svemu sam vec pisao i u ovoj temi a i u temi o Ultimi DB.
Poenta sa ovim modelima i nije da se besomucno jurca nego da se voze upravo onako kako je u zadnjem videu. Mana je sto traze dosta uredjenu stazu da bi sve to sa njima izgledalo kako treba.
I da ponovim jos jednom da je cena od 200E u SRB za Losi XXX sa 2,4 stanicom jako dobra. Jos ako bi Zajko dao na neke ratatatira mislim da bi se mnogo vise ljudi odlucilo ...
poz
sman:
interesuje me, da li i ovi Losi XXX-SCB imaju colovane srafove?
zajko:
Da, kao i svi Losi... (:sok:)
ali ce vec u pocetkom juna,nadam se, stici kese (original) za zamenu u metricke, a bice i alata
sman:
mislio sam da su mozda krenuli da za evropsko trziste prave po nasim standardima :big smile
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version