RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Kyosho Ultima DB/SC 2WD

<< < (2/5) > >>

vlada.bgw:
Jos sad reci da nemas pinjon od 25 zuba  :)aplauz   

Kako ide , prevrce li se ? :)

dexyco:
Kyosho je zaista izvanredna marka kad je u pitanju auto-modeling! Buggy izgleda strava!  :big smile Sa brushless-om će sigurno naduvati a mozda i pocepati(čisto sumnjam  mmmm) gume! Sad je prava ala!  :)aplauz

vlada.bgw:

--- Quote from: dexyco on July 22, 2011, 02:56:56 AM ---Kyosho je zaista izvanredna marka kad je u pitanju auto-modeling! Buggy izgleda strava!  :big smile Sa brushless-om će sigurno naduvati a mozda i pocepati(čisto sumnjam  mmmm) gume! Sad je prava ala!  :)aplauz

--- End quote ---

Ja mislim da ce sa brushlessom da bude umece voziti ovakvu masinu  ;namig  snaga bez kontrole i veste ruke ne znaci nista  (pijemo)

magic:
Nemojmo praviti zamenu teze po pitanju motora. Dali je neki motor sa cetkicama ili ne ne znaci automatski da je i super jak odnosno slab, tj. da ne postoje i motori sa cetkicama koji super jaki. Na Ultimu nisam stavio brushless kombo prvenstveno zbog povecanja snage nego iz razloga sto brushless motor ima vecu efikasnost, samim tim manje se greje, zato sto prakticno nema odrzavanje a ponajvise zbog toga sto kontroler koji ide uz njega ima mnogo vise podesavanja, nego onaj koji je stigao uz model, po pitanju razvoja snage i kocenja.

Motor koji je stigao uz model je apsolutno dovoljan ali razvoj snage i kocenje su za nijansu tezi za kontrolu nego kombo koji je sada na modelu. Danas popodne ide test voznja ali posto cu biti van BG pisacu o tome u subotu.

poz

magic:
Evo samo da dam par utisaka. Pa sta reci, ide FENOMENALNO!!!!!!!!! Cak sam malo i preterao sa prenosnim odnosom jer je spoljna temperatura motora bila na 60C i s obzirom da danas nije bilo pretoplo definitivno idem 2 a mozda cak i citavih 4 zuba manje na malom zupcaniku. Mislim da bi idealno bilo 3 dole ali trenutno nemam zupcanik sa 22 zuba, no bice i to.

Ono sto je bilo interesantno je da je i pored vece snage model bio upravljiviji nego pre jer je razvoj snage daleko meksi, timing je bio na 0 stepeni a punch na najmanjoj vrednosti. Isto tako sada sam bateriju gurnuo maksimalno napred i model je dobio na upravljivosti a skoro da nista nije izgubio na trakciji zbog mekseg razvoja snage. Ovaj kombo je definitivno za preporuku na ovom i slicnim modelima, stvarno ne treba nista jace od ovog. Stavicu ovaj kombo i na Ultimu RB5 tako da cemo nas dvojica (ja i moj sin) biti na jesen spremni za trkanje, a i jos jedna Ultima SC ce dobiti ovaj kombo!

poz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version