RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI

Koja knjiga za pocetak

<< < (2/4) > >>

ratep:
Vidis, mnogo si mi pojasnio, nisam imao pojma u koju kategoriju da svrstam one kretenske (kod nasih maldih izuzetno popularne) TV emisije, gde je glavni cilj razbiti nesto ili ga eksplozivom razneti u paramparcad. Sad sam tek shvatio da su to emisije edukativnog karaktera - sto vise razbijes i unistis stvari to si pametniji. Verovatno postoji i neka kategorizacija tipa, sto je ta stvar skupocenija i sto je efikasnije unistis IQ i znanje ti poraste za odredjeni stepen.

"]Kod helikoptera to ide sporo i po redosledu"
Potpuno se slazem sa tom konstatacijom, ne moze neko za par meseci bavljenja RC helikopterima, (onim malo ozbiljnijim, igracke se ne racunaju), da misli da zna sve, deli pogresne savete po forumima i raspravlja se sa ljudima koji imaju bar 50 puta vise iskustva.

A sto se tice para, otkud ti znas ko koliko para ima? Nemas pojma sa kime se dopisujes, a konstatujes da nemamo para za helikopter. Otkud znas da ja nemam flotu helikoptera o kojoj ti mozes samo da sanjas, i jos pride opremu za njih za koju sam siguran da nisi ni cuo. Tako da te molim da  vise ne prozivas nikoga i ne ocenjujes nikoga ako ne znas sa kime imas posla.
Ako je za tebe necije detaljno objasnjenje bajka i nemas pojma o cemu on prica, prvo se upitaj da li ti slucajno jako malo znas, pa ti to samo izgleda kao bajka ili spansko selo.

"kako stici do tih ljudi u Beogradu ?"
Najbolje je malo pratiti na forumu da li ima neke najave helikopterskog druzenja, otici tamo i upoznati ljude.

Danijel:
Retap nisam se obratio vama vec ovom coveku
znam da nema jer je hteo da kupi helikopter pa me kontaktirao na mail i ja mu odnesem neki helikopter i on kaze da je to ozbiljan helikopter za njega i da nema para ( kaze sta ce da radi kada razbije) posto sam upoznao coveka pre 3 dana ovo sam napisao a nisam se tebi obratio niti znam ko si ti i ne interesuje me koliko imas helikoptera, ti smatraj sta god hoces ali meni se vise ne obracaj i ne pametuj na moje odgovore kada nemas pojma o cemu se radi.

ozbiljan helikopter znaci E-sky Belt

jrlotpi:
maly be pa zakiva ,svaka mu ko u Njegosa,
Zubo sta ucini.
Oprosti mu Boze.

jrlotpi:

--- Quote from: Danijel on June 28, 2011, 12:32:24 PM ---Sta ce vama ljudi i znanje kada nemate para za helikopter.

--- End quote ---

potpuno te podrzavam

Danijel:
Jos jedno pojasnjenje kome nije jasno :
coveku sam odneo od drugara helikopter koji je prethodno dogovorio da kupi i covek je jednostavno gledao helikopter pola sata i rekao da to nije za njega to je ozbiljna sprava i da on nece imati para da sastavlja ukoliko mu to padne, cak se i izvinuo sto sam mu donosio to i ponudio da plati taj moj dolazak.
Ja mu nisam zamerio nista jer helikoppter nije moj i ja sam bio u prolazu.
Inace cena helikoptera je bila 170 eur a u radnji je 270

Posle 3 dana trazi neku knjigu za helikoptere na forumu

Pa sam mu odgovorio ali nista licno vec sam napisao da kupi helikopter i dobice knjigu, jer knjiga o helikopterima je sirok pojam.

Ukoliko neko zna ili je neko napisao neku knjigu o helikopterima neka to i objavi da covek vidi.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version