RC MODELI AVIONA - SUS > MOTORI GENERALNO
Konzerviran motor
Dakyle:
Evo mojih slika:
Ima dobra stvar sto se karburator ne srafi klasicnio sa par srafa, nego se jednostavno spusti u zlezistepodesi ugao igle oji ti odgovara, zbog elise ili kako kome odgovara, i samo se stgnesa jednim inbusom-u samom lezistu postoji prsten koji ulazi u zljeb oko samoga karburatora stezanje pa moze da se namesti u bilo koji polozaj bez gubljenja funksije, moze cak i kontra ako je to potrebno zbog nekog modela (igla levo, poluga gasa-desno, ako je potrebno nekom) to mi se svidja, jedino ovaj auspuh me nervira, mada moze da se kupi za njega sasvim drugi auspuh (sa dva izduva kao kod benzinskih motora) oko 25 evra kosta..Na slikama se bas i ne vidi koliko je mastan jer sam ga prilicno obrisao-spolja samo...
Javljam kako radi i prve utiske posle paljenja koje planiram u toku sledece nedelje dok sklopim model do kraja.
Jos samo ne znam koiko mi je pametno sto na ovog mustanga stavljam ovoliki motor (za njega je preporuceno 40-46) ali ja licno mislm da mu je to na donjoj granici, hteo sa sam cak i 91 da mu stavim na srecu nisu ga imali u radnji trenutno (91 kosta 85 ili 89evra).Ali videcu, pa ako nekog zanima za decembar mogu nabaviti par komada (naravno po nabavnim cenama)
Pozdrav
tibeteagle:
Nije svejedno da li stavljas veliki ili mali motor na model. Ne zbog snage, vec zbog tezine motora.
Naime, svaka kategorija velicine modela je kalkulisana sa odredenom tezinom motora. Ako se stavi veci, moze da se desi da nos bude pretezak, pa se mora balansirati sa malo protutega-olova na repu, ili preseliti akumulator malo nazad u trupu. Obrati paznju na teziste!
Ako je strednja cev na auspuhu odvojiva, mozes "malo" da skratis od te cevi. Najbolje je staviti u strug i tako skratiti.
SABURO:
Uf, iskreno mislim da će motor biti prejak i pretežak za Mustanga ( nosat ) i nesvidja mi se što ćeš morati da nabacuješ protiv teg na rep modela ( samo ga otežavat¡ ).
Takav tip modela lete Chupko i Ivan, jedan model je sa 2T motorom od 7.5 ccm Evolution, dok je ovaj drugi 4T 10ccm i lete perfektno...
Dakyle:
Imam ja H9 PULS XT sa Evo46 NT Leti perfektno, taj motor je preporucen za ovog Mustanga, svestan sam da je malo ovo jak motor ali je samo 150 grama tezi od Evo 46 NT, mislim da sa 10-20 grama olova resim problem, Jedan tip je na ovaj model ugradio Super Tiger 91, koji je od ovg JBA tezi za 100 grama, u svakom slucaju probacu, decembra mi stize auspuh za ovaj motor (izgleda kao za benzinske motore) koji je skoro duplo laksi od ovog postojeceg pa ce i to uticati malo. U svakom slucaju ako naidjem na vece probleme stavljam nesto manje a ovo ide u nesto vece-videcu u sta, mozda neki P47 od 200cm raspona...to mi je zelja, jer sam video tipa koji je ovaj motor stavio na ZERO od 210cm raspona i odlicno se pokazao. A sto se tice samog nosa aviona, kada stavim motor na drzac sa jako malim pomeranje unazad dolazi tacno na mesto da ne remeti gabarite, i malo olova pozadi zbog tezista pozadi trebalo bi da resi proble, jer sam motor ima dovoljno snaga za tezinu koju ce biti neznatno povecana, jdeniom mi je auspuh problem, kada mu po srednjoj osi pomerim samu cevku izduva onda je iznad krila na 1cm od samog krila, bas sam iznnadjen velicinom samog auspuha.
SABURO:
--- Quote from: Dakyle on September 13, 2008, 10:30:23 PM --- i malo olova pozadi zbog tezista pozadi trebalo bi da resi proble, jer sam motor ima dovoljno snaga za tezinu koju ce biti neznatno povecana
--- End quote ---
Siguran sam da će motor jako dobro da vuče i model će leteti, ali problem nastaje kad se motor ugasi ( a dešava se ), dosta brže će gubiti brzinu i visinu...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version