RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Cime lepiti gume?
mantagt:
Dakle interesuje me da li je neko lepio gume sa nekim drugim lepkom a da to nije specijalni za tu namenu, kakva su iskustva?
Da li je moguce kod nas nabaviti lepak za gume i gde?
Hvala unapred!
matovic:
Ja sam lepio sa loctite liquid (klasican super lepak). Svi "specijalni" lepkovi za gume su bazirani na CA (Cyanoacrylate) kao i super lepak od 100din, tako da mozes slobodno lepiti sa njim samo uzmi tecnu varijantu a ne gel.
mantagt:
A kako drzi loctite, jel se odlepljuje i jel vodootporan? Meni treba za nesto extremniju varijantu monstera i voleo bih da ne treba stalno da dolepljujem...
Ja sam lepio sa nekim nepoznatim CA (bela tuba) gume i nisu se odlepile i ne prave problem, ali to je na 2wd i nema neko opterecenje... Tog lepka nema vise ovde po prodavnicama, ali je stvarno dobar i ne lepi momentalno vec dopusta malo i podesavanje...
matovic:
Nemam dovoljno voznje sa ovim gumama da bih ti rekao iz licnog iskustva (monster takodje) ali znam ljude koji su se navozali onoliko bez problema... CA se skida samo acetonom tako da voda ne bi trebalo da skodi ni malo.
mantagt:
Danas il sutra cu probati sa tim lepkom... Bitno mi je da ga je moguce "lako" skinuti jer sam ove moje juce ceo dan odlepljivao i cistio... Lepljene su svim i svacim u milion slojeva (tako sam kupio), skidanje guma sa felni je proteklo dobro ali zato skidanje lepka sa gume (imalo ga bas dosta) je bila nocna mora, na kraju posle svih hemikalija i svacega skidanje je odradila turpija za drvo...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version