RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Cime lepiti gume?
kristijanbgd:
Ja lepim sa loktajtovim gelom (vozim 1:8 truggy) i super sam zadovoljan... (fiu)
mantagt:
Ja kupih obican, ali nisam stigao danas da polepim gume, pa cu verovatno sutra... Nadam se da ce ispuniti moja ocekivanja...
matovic:
@mantagt
ukoliko imas potrebu da "cesto" menjas gume na istim felnama onda uzmi "beadlock" felne npr. googlaj "axial beadlock wheels", srafis gume na felnu umesto lepljenja... teze su dosta od "obicnih" felni
@kristijanbgd
moze i sa gelom ali je mnogo lakse sa tecnom varijantom.... razlije se lepo po ivici gume/felne i ufati lepo svuda :)
mantagt:
Nemam nameru da cesto menjam gume, vec samo sredjujem ove tockove da mogu da vozam dok ne nabavim nove, a i gume su dosta dobre pa je steta odbaciti ih... Te felne imam nameru da kupim, naime vec duze vreme planiram neki scale truck, pa ce sa njime i takve felne da dodju radi lakseg menjanja guma za razlicite podloge...
Nemam iskustva sa tim gel lepkom, a cini mi se da je ovaj tecni jednostavniji jer se lako razliva...
matovic:
Sto veci truck to ti trebaju laksi tockovi/felne... preporucujem unapred jconcept Rulux 1/8th Truggy Rims 1/2" offset ;namig
...dobijes oko 3cm "sirine" sto doprinosi stabilnosti vozila ()-()
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version