RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI
Esky Lama V3 pitanje
ultrahome:
Do sada sam imao samo iskustva sa helikopterima igrackama. Sada hocu da preko oglasa kupim Esky Lama V3 (72 MHz), ali kada sam otisao kod prodavca zeleni LED na 4 in1 unitu nikako da se upali (gori crveno), mada heli izgleda nov nekoriscen u originalnom pakovanju. Da li mozda baterija nije puna, ili je nesto drugo u pitanju? Naravno, prvo smo ukljucili predajnik, a onda napajanje na heliju. Cuje se da on nesto radi, zuji, pri trimovanju pomera servoe, cak smo uspeli i glavne rotore da pokrenemo, ali se pritom flybar zakacio i otkacio (da li treba prvo stegnuti elise?). Svaka pomoc je dobrodosla, a ako neko zeli da samnom ode na vrh Ustanicke ulice u Beogradu i pogleda na licu mesta, to bi bilo jos bolje.
Mihailo, 064/2291911
saxpg:
Ja imam Lama V4, ali mislim da je to isto.
Dakle, kada se baterija isprazni lampica trepce crvenom bojom.
Kada je sve OK, lampica je zelena.
Ako, daljinski ne funkcionise kako treba, a beterija je puna, onda se smenjuju crvena i zelena.
Meni crvena gori bez treptanja samo kada je u letu i baterija je prikraju.
Sto se flybara tice, ako elise nisu bile zakacene, verovatno je zbog toga spao, na njemu samom se moze vidjeti ima li ostecenja .
vlada.bgw:
Po meni je baterija ispod napona koji je potreban za funkcionisanje ... to se i u letu desi kad je baterija pri kraju i nece pa primi komandu ...
Prepuni ti bateriju pa probaj , i javi sta si uradio .
mmmm
ultrahome:
Neko me je preduhitrio i kupio ga za 4500 din. :'( Možda neko sa foruma koji je o njemu ovde saznao? ("to što si paranoik, ne znači da te neće uhvatiti!") ;)
ultrahome:
Posto nisam uspeo da kupim Lamu V3, sada gledam jednu polovnu Esky Honey Bee CP3, pa trazim ako ima neko dobronameran, i sa iskustvom u slicnim helikopterima da podje samnom da ga pogleda kako bih znao da je ispravan. Kao ono kad kupujete kola, pa odvezete kod majstora da ga pogleda i da blagoslov. Posto za ove modele nema zvanicnog servisera u Beogradu, a svi ste vi veliki znalci, ima li volontera? Nadam se vise nego prosli put (0).
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version