RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Pomoc oko carine

<< < (3/5) > >>

pericamitic:

--- Quote from: gizmo on July 06, 2011, 06:55:36 PM ---Kad vec pominjete Austriju da li znate neku dobru RC prodavnicu u Becu?
Idem sledece nedelje na 1-2 dana, pa ako stignem otisao bih nesto da kupim klincima.

--- End quote ---

image host
imas obelezene sve tri prodavnice koje ja znam , megamodell i jos jedna su obelezene crnim tackama

NAPOMENA :SKUPO!!!!!

mantagt:

--- Quote from: kristijanbgd on July 06, 2011, 10:17:06 PM ---http://www.modellsport-boehm.at/index.php

--- End quote ---
Da li je neko porucivao sa ovog sajta? Kakva su iskustva?
Imaju meni interesatna dva modela, pa me interesuje...

misha:
Meni se najvise svidela prodavnica BOHM i kod njih sam kupovao. Imaju dve prodavnice u Becu.
Problem je sto, kao i vecina ostalih manjih radni (manjih od Lindiger-a i Schweighofer-a) podosta toga
sto je na sajtu, nemaju u radnji i rok isporuke je 2-10 dana.

firtz:
Ja sam do sada pazario u Conradu u Beču, odlična je prodavnica, odličan i izbor...

Što se carine tiče, ne prave probleme, nije to prevelika vrednost robe, ukoliko ide kolima, carinike na Mađarskoj granici ne interesuje ništa od toga, a ovi naši često i ne pregledaju kola, spakuje sve lepo i vozi... Barem je takvo moje iskustvo, kad sam išao i u Austriju i u Madjarsku.

gizmo:
Hvala svima na adresama i linkovima. Nazalost nisam stigao ni jednu radnju da obidjem, jer smo bukvalno u jednom danu otisli tamo i vratili se uvece  (___)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version