RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Vorza,Savage 2350...ili E revo??

<< < (6/6)

Bigneda:
a moze i jeftinije ;)

http://www.ebay.at/itm/Trophy-Buggy-Flux-Brachiale-Brushless-Power-/300631341537?pt=RC_Modellbau&hash=item45ff0639e1

smojver:

--- Quote from: Bigneda on December 30, 2011, 11:38:40 PM ---a moze i jeftinije ;)

http://www.ebay.at/itm/Trophy-Buggy-Flux-Brachiale-Brushless-Power-/300631341537?pt=RC_Modellbau&hash=item45ff0639e1

--- End quote ---

ili se ja ne razumim u ovo ili ovo nije vorza  :).jer pise trophy buggy flux...da li je neko od vas kupovao preko ovog ebay posto kod njih moze samo da se naruci preko neta.tj nisam nasao adresu radnje gdje bi moglo da se ode kupiti

Bigneda:
Nisam odmah obratio paznju pa evo sada pojasnjenje, ovo nije VORZA ovo je nova varijanta malo slabije varijante nesto kao Savage 2350 u odnosu na Savage HP.
Sam naziv Trophy potice od izvorne nitro varijante koja je uzeta za 'ekoloske' varijante prvo Vorza a evo sada i Trophy Flux ;)

Ako nekog zanima moje misljenje, kod Vorze jedino vredi elektronika, sve ostalo je na nivou ostalih konkurenata a po dosta jacoj ceni. Realno i PROVERENO 6S u baggy modelu nema sta da trazi osim za maksimalno maltretiranje modela nekim suludim skokovima ili brzinskim rekordima na ravnom (u tom slucaju bolje nesto u onroad varijanti nego off-road buggy).

Da bi se buggy brushless vozio na nekoj stazi moracete na 4S bukvalno sve da smanjite u kontroleru jer je toliki moment koji isporucuje bilo koji brushless motor NEMOGUCE preneti na podlogu sa majusnim buggy tockovima (govorim o 1/8 modelima), sa truggy modelima je malo drugacija situacija, veci tockovi i sama razlika u velicini modela mnogo doprinosi iskoriscavanju brushless motora.

smojver:
vidjecu da uzmem vorzu ili e-revo.jer meni je zanimljivo kada je autic brz.iako je to teze kontrolisati.ali ukusi su razliciti.danas stigao u ch pa cu da vidim sam sebi da kupim.ako bude neko od prijatelja sajta neki model da mu uzmem(uz manju proviziju) mozemo da se dogovorimo

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version