RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Pomoc oko brushless motora i ESC-a
vlada.bgw:
--- Quote from: rubiroza on October 04, 2011, 04:25:34 PM ---@ vlada.bgw
I koji si na kraju stavio motor u svoj Titan i koji zupcanik na osovinu motora?
--- End quote ---
Stavio sam 14T brushless set , sve je ostalo fabricko . Ide fantasticno , cak i previse dobro na 3S :)
BTW , ovako ga vozim vec duze vreme , i nema ostecenja na zupcanicima , stim da sam podesio krivu ubrzanja na daljincu , sada se ne prevrce tako lako kao na snimku , dostelovao kocenje i sada je uzivancija voziti ,. ()-()
Sleser:
Uuuu i ovaj Ansmann ti przi opasno,dobro si ga napucao (res) I ja ga imao pa davno prodao sad sam sa Savagem.
rubiroza:
I Titan ide super zahvaljujuci 3S bateriji (res)
Gde ja da nadjem takvu bateriju?
Vec sada moram da pocnem da pisem spisak za Deda Mraza :)
vlada.bgw:
--- Quote from: Sleser on October 05, 2011, 03:22:31 PM ---Uuuu i ovaj Ansmann ti przi opasno,dobro si ga napucao (res) I ja ga imao pa davno prodao sad sam sa Savagem.
--- End quote ---
Ansmann je odlican autic bez obzira ko sta pricao . Cvrst je , moze da se lepo modifikuje , ima delova kod nas ( stignu za 1 dan na kucnu adresu ) , sve u svemu sam zadovoljan sa njih .
Njemu bi jedino trebalo dodati sire gume zbor trakcije , medjutim tu je problem jer su glavcine na njemu ogromne , i ne moze da naidje svaki tocak . Kad bi stavio sire gume za offroad stazu , to bi tek bilo milina gledati :)
--- Quote from: rubiroza on October 05, 2011, 03:28:58 PM ---I Titan ide super zahvaljujuci 3S bateriji (res)
Gde ja da nadjem takvu bateriju?
Vec sada moram da pocnem da pisem spisak za Deda Mraza :)
--- End quote ---
Titan je na ovom snimku vozen i na 2S i na 3S , baterije mozes i kod nas da kupis , a najbolje ( najjeftinije ) je da naucis od preko ()-()
mita22:
ako sam dobro razumeo da za rely-titan ima ovde kod nas delova?ako je tako neka mi neko kaze adresu ili fon,bio bih zahvalan zato sto preko nemogu da narucim nista jel neznam jezik,a izmedju ostalog ja imam model(Reely 1:10 Modellauto Elektro Buggy Carbon Fighter Brushless 4WD EB-04 RtR 2.4 GHz)pa bih da kupim neke delove posto je ima delova isti ko titan.
a i ako me ne prevare neki mangupi uskoro bi trbalo i ja da dobijem rely titan,pa ce da padne sredjivanje i menjanje setupa.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version