AERIAL PHOTGRAPHY > FOTOGRAFIJE i VIDEO SNIMCI

Snimak letenja 08.07.2011 savski nasip

(1/2) > >>

vlada.bgw:

Evo snimka koji sam obecao .   (yay)

Pozdrav za ekipu sa snimka  (pijemo)

Snimak je 1080 P tako je najbolji za gledanje  (fiu)

sova:
eeeeeeeeeee svaka ti dala   mmmm profi odradjeno i tebi pozdrav od mene a valjda kad vide i ostali ce ti se sami zahvaliti  ()-()

misha:
svaka cas. prelep odradjen video, ali nema one male zujalice (koja se meni, bar sa slika navise svidja) skala, sa 5 krakova.
ima je na zemlji ali ne i u vazduhu.

svaka cast zagonetnoj licnosti koja je napravila stalak za stanicu. ne samo da je covek napravio stalak, vec je i stomak napravio da lepo nalegne. izvanredno.

azoran:
MAjstori, majstori svaka vam cast na letenju (res) a is snimak je odlican.Nadam se da cu naci nekada vremena i pridruziti se sjajnoj ekipi. (pijemo)

vlada.bgw:

--- Quote from: misha on July 10, 2011, 01:59:03 AM ---svaka cas. prelep odradjen video, ali nema one male zujalice (koja se meni, bar sa slika navise svidja) skala, sa 5 krakova.
ima je na zemlji ali ne i u vazduhu.

--- End quote ---

Zujalica nije letelela , samo je bila prisutna na izlozbi ;) 

--- Quote from: trex450 on July 10, 2011, 01:53:01 AM ---eeeeeeeeeee svaka ti dala   mmmm profi odradjeno i tebi pozdrav od mene a valjda kad vide i ostali ce ti se sami zahvaliti  ()-()

--- End quote ---

Vidi , snimao sam razna cuda za 11 godina koliko se profesionalno bavim ovim poslom , ali ove male zujalice su neuhvatljive za objektiv , tako da sam se dobro namucio .

Drago mi je da ti ( vam ) se svidja  (yay)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version