AERIAL PHOTGRAPHY > FOTOGRAFIJE i VIDEO SNIMCI
Snimak letenja 08.07.2011 savski nasip
vlada.bgw:
Evo snimka koji sam obecao . (yay)
Pozdrav za ekipu sa snimka (pijemo)
Snimak je 1080 P tako je najbolji za gledanje (fiu)
sova:
eeeeeeeeeee svaka ti dala mmmm profi odradjeno i tebi pozdrav od mene a valjda kad vide i ostali ce ti se sami zahvaliti ()-()
misha:
svaka cas. prelep odradjen video, ali nema one male zujalice (koja se meni, bar sa slika navise svidja) skala, sa 5 krakova.
ima je na zemlji ali ne i u vazduhu.
svaka cast zagonetnoj licnosti koja je napravila stalak za stanicu. ne samo da je covek napravio stalak, vec je i stomak napravio da lepo nalegne. izvanredno.
azoran:
MAjstori, majstori svaka vam cast na letenju (res) a is snimak je odlican.Nadam se da cu naci nekada vremena i pridruziti se sjajnoj ekipi. (pijemo)
vlada.bgw:
--- Quote from: misha on July 10, 2011, 01:59:03 AM ---svaka cas. prelep odradjen video, ali nema one male zujalice (koja se meni, bar sa slika navise svidja) skala, sa 5 krakova.
ima je na zemlji ali ne i u vazduhu.
--- End quote ---
Zujalica nije letelela , samo je bila prisutna na izlozbi ;)
--- Quote from: trex450 on July 10, 2011, 01:53:01 AM ---eeeeeeeeeee svaka ti dala mmmm profi odradjeno i tebi pozdrav od mene a valjda kad vide i ostali ce ti se sami zahvaliti ()-()
--- End quote ---
Vidi , snimao sam razna cuda za 11 godina koliko se profesionalno bavim ovim poslom , ali ove male zujalice su neuhvatljive za objektiv , tako da sam se dobro namucio .
Drago mi je da ti ( vam ) se svidja (yay)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version