RC MODELI AVIONA - SUS > MOTORI GENERALNO
Gde nabaviti ricinusovo ulje ?
djbojan:
Osim po apotekama, da li ima neka firma u kojoj se moze kupiti ricinusovo ulje, jer po apotekama je preskupo. ?????????
djbojan:
Sam sebi odgovaram:
da ne ispadne reklama, ali evo informacija, pa kome treba neka kupuje:
TERMOHEMIJA, Beograd
Adresa:
ČARLI ČAPLINA 39
11000 Beograd
Srbija
Telefon:
+381 11 3291507
Telefaks:
+381 11 2764973
Srecno (<--) !!!
soprano:
Da ne bi otvarao novu temu ovde imaju svi podaci o firmi koju sam kontaktirao,naime pitao sam za ricinusovo ulje i oni su mi odgovorili da imaju ali kako su mi objasnili koristi se samo za spoljasnju upotrebu.Nemam pojma sta im to znaci pa evo da pitam da li je neko kupovao skoro kod njih,da li taj ricinus moze da se koristi za pravljenje goriva i sta mi treba da znamo o ricinusu kad kontaktiramo prodavca kako bi bili sigurni da kupujemo nesto sto bas nama treba?
miša2002:
:big smile Nije za piće!...
--- Quote from: soprano on May 20, 2014, 11:00:05 PM ---....
... koristi se samo za spoljasnju upotrebu.Nemam pojma sta im to znaci pa evo da pitam da li je neko kupovao skoro kod njih,da li taj ricinus moze da se koristi za pravljenje goriva i sta mi treba da znamo o ricinusu kad kontaktiramo prodavca kako bi bili sigurni da kupujemo nesto sto bas nama treba?
--- End quote ---
Slobodno ga koristi. Za svaki slučaj, procediš ga kroz one "hula-hop" čarape... Najbolje kroz metalni mikrofilter !
firebird:
--- Quote from: soprano on May 20, 2014, 11:00:05 PM ---Da ne bi otvarao novu temu ovde imaju svi podaci o firmi koju sam kontaktirao,naime pitao sam za ricinusovo ulje i oni su mi odgovorili da imaju ali kako su mi objasnili koristi se samo za spoljasnju upotrebu.Nemam pojma sta im to znaci pa evo da pitam da li je neko kupovao skoro kod njih,da li taj ricinus moze da se koristi za pravljenje goriva i sta mi treba da znamo o ricinusu kad kontaktiramo prodavca kako bi bili sigurni da kupujemo nesto sto bas nama treba?
--- End quote ---
To bukvalno znaci da nije namenjeno da se pije i na taj nacin olaksavas creva... ::)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version