RC MODELI AVIONA - SUS > MOTORI GENERALNO

Gde nabaviti ricinusovo ulje ?

<< < (2/3) > >>

soprano:
Ok hvala,imam jednog prijatelja koji drzi privatno apoteku i pitao sam ga da mi nabavi ricinus.On nije siguran sta meni tacno treba jer naravno ja samo zna da mi treba za gorivo i nista vise.On zan za ricinuse koje sluze npr. za kozu,nokte tj.u kozmetici.Recite mi kako ja njemu tacno da objasnim sta mi treba.

nedbojsa:
Tražiš ricinusovo ulje, ako si spreman da platiš traži PA kvalitet, ako hoćes jefrinije da prođeš tražiš food grade kvalitet ili naj jeftinija opcija tehničkog kvaliteta.

Tvoje potrebe zadovolji će i ricinusovo ulje tehničkog kvaliteta što ti je i naj jeftinija opcija naravno ako može da nađe, ostale rafinacije su po pra procenata Ili promila hemijski čistije pa samim tim i par puta skuplje.

sasa:

--- Quote from: soprano on May 21, 2014, 07:50:10 AM ---.Recite mi kako ja njemu tacno da objasnim sta mi treba.

--- End quote ---

Kazi mu da imas zatvor  :_D  i on ce da ti da ricinus za oralnu upotrebu  :hehe  a to ti je najbolje za motore   :mhm ili mozda moze i taj za spoljasnju upotrebu  mmmm  jer ces ti modele da letis spolja  :sljus a ne unutra   :_D :_D :_D
Morao sam ....ovo je bilo jace od mene.  :_D

firebird:
 2a

Sava:
Motul mikro i rešen  problem. Koliko je skuplji, toliko je bolji. Džo voli, Džo pati- Džo će da plati.   :_D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version