RC MODELI AVIONA - SUS > JET MODELI
Jak 130 - modelarska umetnost...
Davor:
Meni je sjajno da vidim detalje tokom izrade modela.
Meni licno ovo je neki potpuno novi nivo u modelarstvu koji sam video.Sjajno kao i prica o izradi Su-27 stim sto mi ovo izgleda sofisticiranije.
Sto neko rece citav projektni biro. :)aplauz
mirce:
Počelo je Svetsko prvenstvo Jet modela.
Kako se takmičenje odvija, šta se dešava i kakvi su modeli prisutni imate na ovom sajtu:
http://www.rcuniverse.com/forum/m_9470237/mpage_1/key_/tm.htm
Inače oluja koja je pogodila Dayton dan pre otvaranja takmičenja, oštetila je neke modele, skoro sve od Južno Afričke reprezentavije, Sebartov F 16... Neki su modeli popravljeni na licu mesta, a ameri su jednom Južno Afrikancu dali model sa ovogodišnjeg Top Gun-a, da bi se čovek mogao takmičiti, jer je njegov model neupotrebljiv...
U narednih par dana je statičko ocenjivanje i trening letovi, a potom takmičenje u letenju, gde se ocenjuju 4 najbolja leta od svakog takmičara + ocena sa statike, daje ukupan rezultat...
Sve to imate na gornjem sajtu plus dosta slika i videa...
Pozdrav
Mirče
mirce:
Kako je i bilo očekivati, Jak 130 je bio najbolje ocenjen model u statičkom cenjivanju...
Evo i rezultata u klasi do 20 kg, posle prvog turnusa:
1st Place - Vitaly Robertus, Russia, Plane - Yak-130, Score = 2736.25
2nd Place - Gianluca DeMarchia, Italy, Plane - G91, Score = 2627.75
3rd Place - Thomas Gleisner, Germany, Plane - MB-339, Score = 2617,50
Eto i par slika detalja na modelu...
Ipak je ovo svetsko prvenstvo...
mirce:
Sinoć se završilo Svetsko Prvenst RC Jet modela. Kako je i bilo za očekivati, novi prvak sveta je Vitaly Robertas, sa Yak-om 130.
Viceprvak sveta je Italijan Gianluca De Marcia sa modelom Fiat G-91, a trećeplasirani je Nemac Stepham Voelek, koji je leteo Hawk-a...
Evo i svih rezultata:
Ekipno prvo mesto su osvojili takmičari iz Nemačke, drugi su Rusi, a treći Italijani...
Sledeće Svetsko prvenstvo je u Švajcarskoj 2013-te...
Pozdrav
Mirče
magic:
E pa ako nam do 2013 ponovo ne uvedu vize obavezno da se ide u Svajcarsku! Evo ja vec sada predlazem masovni odlazak autobusom, ima vremena valjda cemo se organizovati :sljus.
poz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version