RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI

letenje na Krfu

(1/2) > >>

chupko:
Jedno popodnevno Julsko letenje na Krfu.Okupila se medjunarodna ekipa letača.Jedan Grk,cetiri Engleza al ni jedan nije iz Novog Sada,tri Talijana jedan Škot(ovaj čikica sa bradicom)i jedan Srbin kontrolor letenja.Tu se letelo čitavog dana ali ja došo pred kraj.Ima jos ljudi ali su otisli ranije jer ih zene zvale.Mene nije.Ima i heli pilota al slupali sve,ostali samo dugmići.Ja teo sutra da dodjem al neda zena.Kaže mora da vodim decu u akvalend.Sutradan sam se ceo dan spustao niz jebene tobogane da se smirim.E je..m ti zivot.

>

saxpg:
Interesantna koncepcija, RC Hotel. Dobra je fora sto na takvom mjestu mogu da se upoznaju modelari sa raznih strana bez potrebe organizovanja skupova. A mislim i ti si malo bio ambiciozan, trazis od zene da te pusti samog na ostrvu punom Engleskinja, Njemica, Svedjanki zeljnih avantura ... pa stvarno.

zajo:
Реци нешто више о томе, јер си носио модел или могуче да се тамо изнајми? наплача се нешто за користење на аеродром?

Gatti.Gatozza:
Ja ću verovatno svratiti tamo sredinom avgusta, pa ću Vam reći sve potanko, ako nije kasno :)

dimitri:

http://www.rchotel.com/main.html

Radovan

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version