RC MODELI AVIONA - SUS > JET MODELI
Galeb G2
mirce:
Dragi prijatelji,
nastavak ovog projekta i ostalih radova u Kombinatu, moćićete ponovo da pratite za koji dan na mom sajtu: www.nsmodelers.rs
Pozdrav
Mirče
petar:
Zdravo Mirce,
Ako se dobro secam prednja noga na G2 se uvlaci prema nosu, sto nije lose jer ako ti je mali pritisak u sistemu za izvlacenje stajnog trapa samo malo povecas brzinu i prednja noga se "sama" zabravi.
Primetio sam i dosta mesta koja mi se nesvidjaju jer su mogla biti mnogo jaca..., a ne da se recimo lepe iz dva dela bez potreba ili stanje na 1mm debljine...
To su moje primedbe, nadam se konstruktivne.
Inace projekat mi se svidja, bice to lep avion.
Pozdrav,
Petar
mirce:
Hvala za primedbe, pogotovo za nogu... Pazi kad nisam ni gledao kako se uvlači... :sljus
Što se tiče toga gde bi i šta moglo da se ojača ili izmeni, pošalji mail ili se javi...
Ja "ne patim" da sam najpametniji i sve što se pokaže da može ili mora biti bolje lako ćemo izmeniti, a samim tim i podići kvalitet celog modela.
Javi se i hvala unapred na sugestijama...
Pozdrav
Mirče
tibeteagle:
--- Quote ---Primetio sam i dosta mesta koja mi se nesvidjaju jer su mogla biti mnogo jaca..., a ne da se recimo lepe iz dva dela bez potreba ili stanje na 1mm debljine...
--- End quote ---
Petre, dimenzionisanja nije estetika. Pravo dimenzionisanje delova se radi na osnovu analize sila koje se javljaju u datim delovima i oni određuju dimenziju i kvalitet materijala, naravno sa ne preteranim stepenom sigurnosti. U ovom projektu toga nema i Mirče se oslanja na svoje i tuđe iskustvo, što isto nije loša polazna osnova.
Mirče, idemo na nsmodelers da tamo pratimo i pomognemo ili odmognemo? :big smile
;namig
mirce:
SKao i uvek, svaka pomoć je dobrodošla... (pijemo)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version