RC MODELI AVIONA - SUS > JET MODELI

Galeb G2

<< < (7/167) > >>

Lazo:
Ovi 3D modeli su previše pojednostavljeni, i predstavljaju neke krokije koji bi mogli eventualno da budu upotrebljeni za neki Flight simulator. Za ozbiljan projekat za izradu leteće RC skale su praktično neupotrebljivi. Odraditi oooooogroman posao, a na kraju konstatovati da to ipak nije to, totalno je bez veze. Ja već neko vreme na tenane raduckam u AutoCAD-u i CATIA-i po istim crtežima koje ima i Mirče, a kada će to da bude gotovo, to je veoma nezahvalno prognozirati. Naročito me "koči" perfekcionizam od koga patim, pa dok ga ne uradim tako da zadovoljava tu moju boljku, neće ugledati svetlost dana. DAkle, ili će biti to to, ili ga neće biti.
Mirče, PM. Dakle ne u PM, nego samo PM  :big smile

(pijemo)

Gabor:
Pre par nedelja sam gledao snimke sa Top Gun-a, ali i Mirče mi je pričao u vezi A10 modela od firme Mibo Model iz Slovenije. Sve mi se čini da uskoro pored Mibo Modela i Novosadski Kombinat će imati svoj šator na Top Gun-u. A za to Mirče ima i dovoljne pordrške i od amera, tako da....  :)aplauz

Nego Mirče, možda je vreme da smisliš naziv za kombinat... onako... usput, dok se pije kafica...

Ajd jedna fotka i od mene:

mirce:
Lazo, imaš i ti od mene PM  ;namig - mislim mail sa JPG koji mi je stigao od Neše...

Gabore, za ime ćemo lako - "Mirče Model" ...

Što se tiče Top Gun-a i G2, eto bi bio pravi potez, em otići tamo, em poneti svoj model, em koja bi to bila reklama za projekat. Sve to nije neizvodljivo, samo treba $$$...
A sada, ajde da se "spustimo na zemlju", pa da radimo dalje...

Nadam se da će ubrzo biti gotov projekat 3D modela i onda počinje razrada detalja.
Tokom ove nedelje idem u BGD i naći ću se momkom koji ga crta.
I ja "gorim" da vidim kako sve za sada izgleda.

Pozdrav

Mirče

mtesa:
Gledao sam malo onaj crtez koji je mirce poslao i primjetio da je, prema crtezu, krilo pod napadnim uglom od oko 1,5 stepen NA DOLE ?
Tako treba ili ....

marko:

--- Quote from: mtesa on February 07, 2012, 12:54:39 PM ---Gledao sam malo onaj crtez koji je mirce poslao i primjetio da je, prema crtezu, krilo pod napadnim uglom od oko 1,5 stepen NA DOLE ?
Tako treba ili ....

--- End quote ---

Opet ta prokleta aerodinamika ...  :sljus

To nije napadni ugao krila i da tako treba, necu da objasnjavam zasto.

M. (pijemo)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version