RC MODELI AVIONA - SUS > JET MODELI
Galeb G2
Vaci:
Ne mogu da verujem kako ti to sve lepo radis sa tvojom ekipom. Svaki put kada pogledam temu o Galebu ja se opustim, uzivam i divim. Za ovo je potreban poseban soj ljudi sa mastom, debelim zivcima i beskrajnim entuzijazmom. Ja sebe ne mogu da zamislim da radim toliko detalja sa toliko paznje. Mozda za jedno 20 godina i meni dodje tako nesto, ali za sada mogu samo da gledam razrogacenim ocima. ")
Hvala na ovako lepoj i bogatoj temi. :)aplauz
mirce:
Hvala Vaci, šta reći...
Bez "kooperanata" nema uspeha. Oformila se ekipa koja može da odradi sve neophodno da bi se napravio model od ideje do letenja.
Sa svakim novim projektom javljaju se i novi izazovi, ali eto uspevamo da ih rešimo i time stičemo nova znanja i iskustva. Poslednji u nizu bio je alat za kabinu...
Modelarski Kombinat polako počinje da radi na novom projektu, a biće to opet jet model, opet kompletno "razvijan" od crteža pa nadalje, stim što je sada i sam model u potpunosti naša konstrukcija.
Naravno držaćemo se proverenih principa gradnje i trudićemo se da sve bude lako za izradu i kasnije, za manipulaciju.
Kao i uvek, ideja je da se model ponudi tržištu u kit formi.
Pozdrav
Mirče
ak:
Hence ACDC.
Ovako je bilo i u Beogradu kad su bili :)
mirce:
Da to je ista turneja. Na koncertu u Argentini snimali su live album...
chupko:
Jeli bre!Jel ovo muzicki forum ili Rc? mmmm
Isti program bio u Beogradu,ja bio.Angus je kralj i svira avionsku gitaru. (res)
Mirce nisam znao da volis da slusas AC/DC.Vidim ja ima tu rokerske krvi.
Imam jednu tamburu elektronku za tebe pa ako os u bend primamo te.Naucicemo te da sviras rok.To je jednostavno i moja baba zna rif da svira.
Ja se ivinjavam,mnogo se izvinjavam al moro sam da se umesam kad se prica o ovim kraljevima.Inace oni su mnogo fini ljudi,nejure brzo kolima i nekradu u samoposluzi.Sve ostalo nije vazno.
Inace linije si izvukao svetski i nitne ce da budu bolje od pantera.Pozdrav!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version