RC MODELI AVIONA - SUS > JET MODELI

Galeb G2

<< < (75/167) > >>

mirce:
Panther ide još koji put na letenje, ali činjenica je da mu vreme "ističe". Iskreno, baš mi je žao, jer model ima samo 75 letova i savršeno leti.

Što se tiče G2, šta reći, Goša je po ko zna koji put prevazišao sebe, i ofarbao je model do bola, da ne upotrebim neku drugu reč...

Uostalom, evo par slika, a ostale sa više teksta, imate na sajtu...

()-()

chupko:
Evo gledam i divim se. (:sok:)

Pokusavam da nadjem neku manu jer znam da neki to stalno traze pa reko da probam i ja al dzaba kad ja neznam taki gledati.Das ist fantastisch. (res)

Zao mi je sto Panterica ide u penziju.Vidi za njega neku polovnu turbinu,ima to jeftino sad.

Nisi nam rekao oce li na Galebu pasti malo vederinga il ces ga ostaviti ovako?Meni se svidja ovako nov ko iz fabrike.

Anakin:

--- Quote from: chupko on June 24, 2013, 08:38:31 AM ---Nisi nam rekao oce li na Galebu pasti malo vederinga il ces ga ostaviti ovako?Meni se svidja ovako nov ko iz fabrike.

--- End quote ---

+1 da ide bez vederinga.  :)aplauz

disljenko:
pise gore da nece biti.......nema sta brutalbo izgleda, jos kad se bude kompletno sklopio bice to jos lepse !!!

IVAN3D:
NEVEROVATNO!!!

Kako li je tek Martinu koji ovo gleda onoliki njegov rad za racunarom se zbog njegovog ulozenog truda i znanja i zbog truda i znanja Mirceta i njegovih prijatelja polako radja a ve do granice bola dobro izgleda....

Prosto neverovatno

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version