RC MODELI AVIONA - SUS > JET MODELI
Galeb G2
miša2002:
:)aplauz Fino, fino, još kad padne lak na kraju, ima da se sija ko...
Nego, kanda si nam malo zabašurio izveštaj o kabini i kokpitu... mmmm
Po meni, 'vako je baš dobro, možda "scale" majstori i ne primete...
Pzdrav
Miša
PS
Drago mi je što neće pasti vedering !
mirce:
Tako je Mišo, sija se ko pasja ....
Lakiranje je počelo, pošto je lak sa 80% sjaja, biće potrebno par dana da se sve odradi kako treba. Sve će definitivno biti gotovo i u Kombinatu u petak.
A, što se tiče kabine, nisam ništa zabašurio. Sve ima na sajtu, ali izgleda da nisi uradio "domaći"...
Ima tu da se doda još koji detaljčić, ali u principu to je to...
Pozdrav
Mirče
Adde:
Jedan mali predlog. Evo ovde o figurama pilota: http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1629286
Posto na modelu pise Dragan Amidzic mozda bi i pilot trebao da lici na njega.
magic:
Gledao sam video i svideo mi se Jasterb. Da li je razlika izmedju G2 i Jastreba samo u kabini ili ima jos nekih razlika? Ideja da se mozda ponudi i Jastreb ako su razlike minimalne!
poz
mirce:
Koliko mi je Martin pričao, ceo prednji kraj, kabina, pa čak i usisnici od Jastreba su malo drugačiji od Galebovih.
Teoretski, nije preterano veliki posao da se ovaj projekat Galeba prepravi na Jastreba, ali ima posla...
Moja "vizija" i jeste da u narednih godinu dve dana ponudim još jedno tri - četiri kita jet aviona. Jastreb bi bio relativno laka prerada, jer ne mora da se sve radi od početka.
I novi jet model na kojem smo Martin i ja počeli da radimo, vuče korene od G2. Verovatno će i taj model vremenom biti uradjen u jedno 2 - 3 veličine (1,9 metara raspona, 2,3 i 2,6).
Smanjivanje i povećavanje modela nije jednostavno, jer se crtež ne može samo "selektovati" i proporcionalno smanjiti ili povećati.
Praktično, sve mora da se crta od početka, moraju da se prave novi alati za kabinu, krila moraju da se projektuju spram manjih ili većih trapova...
Sve u svemu, videćemo kako će se stvari razvijati sa ovim G2...
Pozdrav
Mirče
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version