RC MODELI AVIONA - SUS > JET MODELI
Galeb G2
sova:
Vojni aerodromi jako voli ovakve lepotane, konkretno Mirče je pozivan sa moje strane a u ime aerodroma Batajnica da dođe i prvi g2 da leti sa betonske piste. U Srbiji trenutno ima što ja znam 4 jet modela od toga je samo Coka došao na Batajnicu i leteo. Moja lična želja je da okupim sve letelice ratnog vazduhoplovsta na aerodromu a ko ne zna u Srbiji postoji u letnom stanju: Galeb g2,g4,utva 75,lasta i dornijer.
mirce:
Hvala Trivajuve...
Čekam da Gabor "smontira" video, pa da svi to vidimo...
Treba još vremena da se još malo "upoznamo", treba i meni vremena da se vratim "u formu".
No, Galeb "pomaže"...
Juče sam u nekim momentima leteo sa pola, čak i manje od pola gasa.
G2 može da leti veoma sporo, a izuzetno stabilno i na tako maloj brzini.
Pri punom gasu model nije preterano brz, imam utisak da ne leti brzo kao Panther. Naravno, ovo u mnogome zavisi od turbine...
Juče je na aerodromu bio i Preško, pa komentariše kako je na Galebu G2 dobro odradjena geometrija čime i pravi avion, a evo pokazuje se i model, imaju više nego sjajne letne karakteristike...
Zadnje sletanje sam malo zeznuo, videćete na videu, nije strašno ali moglo je biti bolje.
Pokazalo se da je model baš robustan, ali i šta sam mogao napraviti jače, pa ću to promeniti za naredne modele...
Inače, sve je već sanirano i jedva čekam da ponovo idem na letenje.
Što se tiče letenja na Batajnici, hvala Sovi, rado ću doći, samo malo da zahladi.
Ako bude bilo neka varijanta u septembru, vidimo se...
(pijemo)
mirce:
Više na sajtu...
(pijemo)
mirce:
U nedelju predveče, ako ne bude pretoplo, opet letenje na Čeneju...
:big smile
rajevic:
PRELEPO ()-() (<--)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version