RC MODELI AVIONA - SUS > JET MODELI

Galeb G2

<< < (19/167) > >>

misha:
Koliko po slikama vidim, sve izgleda mnogo ozbiljnije od Robarta.
Sto se guma tice, mislim da je najjeftinija varijanta da se obratis firmi Beta Roll iz Novog Sada (deo Madjarske firme)
kod koje svi mi graficari nalivamo gumu na valjke za stamparske masine. Mozes napraviti kalup a oni ti samo napune gumom.
Mislim da bi cena bila bezveznna, a mozes napraviti na alatu svakakve perverzije (sare, oznake i sl kao sto su Rusi radili na Jak-u)
)

mirce:
Priča oko guma meni nije interesantna jer ja letim sa travnatog terena. Kod Behotec-a gume u dimenziji koja bi meni odgovarala koštaju oko 50-tak evra, što nije neka preterana stavka u odnosu na sve ostalo....

Kad bi sračunao cenu kalupa i cenu odlivka u Beta Roll-u, sigurno bi prevazilazila gore pomenutu vrednost i trabalo bi mnogo setova da se sve isplati...

Pozdrav

Mirče

miša2002:
Nadam se da si se sad uverio u to da je Robart daleko od Behotec-a i zašto sam protiv njega, pogotovo na ovakvim modelima !?

Pozdrav
Miša

mirce:
Nemam ja šta da se uveravam...  Robart nije ni bio opcija za ovaj model.

Naravno da od Robarta ima i boljih i gorih trapova. Nekad se držiš planova i onog šro se preporučuje, nekada se ima mogućnost izbora.
Da budemo iskreni, mene je Robart sasvim dobro služio i služi me i dalje. Svi problemi koje sam imao isključivo su posledica mojih grešaka...

Sierini trapovi su extra, ali takva je i cena...

Behotec pruža vrhunski kvalitet, za vrlo prihvatljivu cenu. Trapovima, koje sam kupio za Galeba, veoma sam zadovoljan.
Vidim da se ovaj brend stavljaju u mnoge jet modele i da rade savršeno. Ono što je veoma bitno, Behotec pruža dobar servis kupcima, pogotovo što je firma u Evropi.

Što se tiče trapova za Galeba, tu nije bilo dileme. Ispostavilo se da Behotec ima opremu koja u potpunosti zadovoljava sve kriterijume za ovaj projekat.
Mehanizmi trapova su dimenzionisani za model i malo veće težine nego što će biti G2, prednja noga je skala i na nju se montira točak koji je tačna razmere pravog.
Prateća oprema je vrhunskog kvaliteta, svi sitni delovi su od firme Festo, ventil ima izvod za kočnice (meni za Galeba ne trebaju, ali nije na odmet)...

Za sada sve ostavlja dobar utisak i nadam se da će tako biti i kad se krene sa letenjem.

Pozdrav

Mirče

dejan_ts:
Nisam u toku sa ovom pricom ,ali poshto vidim da se raspravljate oko stajnih trapova i kvaliteta ,Mislim da bi Prva Petoletka to odradila mnogo mnogo bolje i  perverznije ,ali eto sad meni rade za moju utvu pa kad se sve to skocka bicete zavidni shto niste odmah potrazili stajne trapove na pravu adresu

Prva Petoletka je radila sve stajne trapove za sve nashe avione  pa cak i za neke strane ,dao bog imam uvid u dokumentaciju i kontak sa njim pa mogu da trazim i radim shta god hocu
 te ovaj te onaj ,kakav stranac ,Petoletka je Petoletka ,ako da bog da pokrenem proces izrade stajnih trapova za RC modele pa da vidite ko ce da bude na prvom mestu ,imamo doru gumu,mozemo i felne i gume da radimo ,ali otom potom

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version