RC MODELI AVIONA - SUS > JET MODELI
Galeb G-4
sova:
Jos uvek nije,vecina forumasa zna da mi je profesija vezana za letenje i proteklih dana sam bio angazovan oko spasavanje ljudi u poplavljenim podruzjima,let je bio planiran za 24.05. kad je trebao da se odrzi otvoreni dan kako je sve odlozeno do daljnjeg tak i prvi let!
Elem i sam avion ima malih nedostataka koji se odklanjaju ;po meni najveci nedostatak je stajni trap koji nije dobro odradjen i avion kad je na zemlji nema da kazem "ravno drzanje" nego mu nos ide na gore a rep je "pao",sad ja hocu da povecam glavne noge stajnog trapa i da ga iznivelisem da stoji ravno u odnosu na pistu!Drugi nedostatak je sto nije odradjeno leziste za bateriju (kojom se napajaju servoi) i samim tim nije odradjeno teziste aviona e kad to odradim ide prvo startovanje motora u konstrukciji a posle toga ako se pojavi jos nesto treba odklonuti pre prvog leta!Ima dosta tih malih nedostataka koji su bitni ,nije bas kao kad sam ga uzimao stavis risicer napunis rezervare i letis!
sova:
Sto se tice projekta G4 sam avion je ponovo otisao u Mitrovacki kombinat.Kao sto je poznato pri pokusaju da napravim centrazu aviona doslo je do busenja levog krila!
Posledice su sanirane i doradjen prostor za bateriju u nosu aviona ,al je majstor Sava uvideo da postojeci stajni trap sa oprugom nije dobro resenje (zbog opruge modem pada na dupe) i onda je on nacrtao kako bi treba da izgleda novi a ja sam taj crtez prosledio u Cacak da se napravi novi.
Sad kad je stigao novi uvidjeno je da su i postojeci tockovi mali za model pa su naruceni ili ce biti novi-veci tockovi to ce Sava da odradi ako ne ove onda sledece godine!
Pa kad i to stigne ide centraza modela pa (<--) (<--) (<--)
bjanko:
Bravo bitno je da niste odustali od projekta cekamo snimke probnog leta sve najbolje
sasa:
Radovan treci...Georgina,nikako da se porodi...3 godine trudna :hehe
SRECNA NOVA GODINA
26aa 26aa 26aa 26aa 26aa 26aa 26aa 26aa 26aa 26aa 26aa 26aa 26aa 26aa 26aa 26aa 26aa 26aa 26aa 26aa 26aa 26aa 26aa 26aa 26aa 26aa 26aa 26aa 26aa 26aa 26aa
SA ZELJOM DA POLETI U NOVOJ GODINI I TO NA BATAJNICI
sova:
Georgina ce se mozda i poroditi kad joj Radovan dozvoli tj kad se uda al ovaj nikako da poleti :sljus :sljus :hehe :hehe :hehe :hehe
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version