RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Kyosho fazer 1/10
Bigneda:
Predlog za modele nek bude kao i na forumu, auto-brodo. Nema nas puno ni u jednoj kategoriji ali kad se skupi On-road, Off-road, Brodovi mozda i bude zanimljiv 'vasar' :)
Nista specijalno za prvi put, cisto mesto da se skupe svi hobisti i podele misljenja savete i naravno izloze ono sto imaju a rado bi podelili sa ostalima !
alpha:
Videcemo vec nesto.Bilo bi lepo nesto tako uraditi.
alpha:
Pojavio mi se problem sa fazerom.Posle desetak metara gubi signal dodaje gas i tako dok se ne zakuca.Ako neko zna u cemu je problem neka javi!
vladad:
Ja sam imao takav isti problem bile su mi baterije u kratkom spoju, prosao sam kroz neku baru i leziste za bateije mi je bilo vlazno. ostane servo na punom gasu zakocen i nema komunikaciju sa stanicom, ali sto je najzanimljivije meni se to desavalo tek kada upalim motor malo zagrejem i kada krenem, dok stoji na mestu sve je ok. vec sam hteo da zovem mulder and scully da mi rese problem. :big smile
--- Quote from: alpha on August 20, 2011, 09:44:56 PM ---Pojavio mi se problem sa fazerom.Posle desetak metara gubi signal dodaje gas i tako dok se ne zakuca.Ako neko zna u cemu je problem neka javi!
--- End quote ---
alpha:
Nisu baterije problem.Auto kada radi u mestu nema toga,sve funkcionise.Tek kada krenem da vozim na desetak metara od mene gubi signal i naglo dodaje gas i tako dok ne udari negde i ugasi se.Stvarno ne znam sta moze da bude problem!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version