RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ  HANGAR

Red dodje i na mene..!!

<< < (6/8) > >>

alpha:
Eto pao dogovor.Sutra  (<--) a i vozimo!! :)aplauz

Bigneda:
Ovo OZBILJNA guzva u Jagodini :)

jake87:
Kakvu pravite organizaciju sutra? Ako ganjate autice dosao bih i ja cisto da resimo vecitu dilemu:ko je bolji savage ili lst2  :hehe

PozZ iz Nis

alpha:

--- Quote from: jake87 on September 09, 2011, 01:00:02 AM ---Kakvu pravite organizaciju sutra? Ako ganjate autice dosao bih i ja cisto da resimo vecitu dilemu:ko je bolji savage ili lst2  :hehe

PozZ iz Nis

--- End quote ---

Verovatno ce pasti i neka voznja kyoshovim modelima,a to zavisi od vremena.Ako vreme bude ok letecemo  (<--).A za savage mi je dovoljan i bilo koji kyosho model. :hehe Salu na stranu ako imas vremena svakako mozes skoknuti do nas.A da dodam i ovo da sam imao savage i da je losi za klasu ispred.To je moje misljenje.

alpha:

--- Quote from: Bigneda on September 08, 2011, 11:10:19 PM ---Ovo OZBILJNA guzva u Jagodini :)

--- End quote ---

Prerasta u ozbiljnu. oo)) :mhm Trenutno smo u potrazi za off road stazom za nase autice,a sto se tice asfalta imamo ga na raspolaganju u duzini od 2-3km.Znaci za on road i letenje stvorena. :big smile Cim se pronadje interesantan teren za off road voznju imacemo OZBILJNU guzvu!! :)aplauz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version