RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Traxxas Spartan II New Release NoooT!!! :D
jovanovic28:
Necu da komentarisem da li ce ili nece biti dovoljno jak motor, samo bih skrenuo paznju da isti motor kosta mnogo jeftinije na HB, nista ne kupuj kod Madjara jer deru (fiu)
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/%5F%5F8593%5F%5F3660SL%5F3060kv%5FBrushless%5FInrunner%5FWaterCooled%5F.html
kristijanbgd:
Stavi motor od motornog trimera imas od 20ccm na gore i toga imas bas dosta
saxpg:
Ja bih predlozio da kada napravis trup, odes u prodavnicu boja i kupis, "poliester kit" (kod nas kosta 9 eura)
Ako se nisi sretao ranije sa tim, to je poliesterska smola za opravku i krpljenje camaca.
U kompletu dobijes kanticu smole, ucvrscivac, staklena vlakna i cektu za nanosenje.
Uzmes korito, premazes ga smolom, prekrijes staklenim vlaknima, i opet sloj smole.
Kad se sve osusi, osmirglas, ofarbas i dobio si bombonu od camca.
EDIT:
Sad sam procitao temu prvi put, i vidim da se vec pricalo o poliesteru.
Posto kazes da si vec radio nece ti biti problem.
Inace jos bolja varijanta, t.j. laganija bi bila da si radio od balse, pa onda poliester.
Imam vec taj kit, i planirao sam da ga premazem, samo se bojim da posle ne bude pretezak. Hvala svejedno na savetu. (res)
djbojan:
Pa nije bas da i tezina ne igra nikakvu ulogu, ali camac ce samo biti sporiji na ubrzanju ako bude tezi, odradi ga u tanjem sloju sa tim polisesterom i prefarbaj nekom nitro lak bojom, to je sve igranje napamet dok ne bude gotov i probas na vodi, jos pazi i na balans jer ume da napravi problem pri skokovima preko talasa, ja sam skoro umalo izgubio moj camac, 5 sekundi i potonuo bi na dno Begeja.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version