RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Traxxas Spartan II New Release NoooT!!! :D

<< < (8/10) > >>

Jesam, ali kako bi onda izvadio korito? Verujem da bi se sjedinilo i da ne bi mogao da ga odvojim od medijapana. Jedino da stavim prvo neku alufoliju.

saxpg:
Marko, mislim da je prica sa kalupom suvise komplikovana ako ne mislis da radis vise komada.
Uostalom nemoj da bjezis od tezine, ko je vozio camac na daljinski zna da se suvise lagano korito ne ponasa dobro i da se lako prevrce.
Zavrsi ovaj komplet ovako sa poliesterom, pa ako ustanovis da je pretezak (u sta sumnjam), napravi novi od balse i poliestera i iskoristi isti pogon.
Prvi se macici svakako bacaju u vodu.

--- Quote from: saxpg on September 06, 2011, 04:54:25 PM ---Marko, mislim da je prica sa kalupom suvise komplikovana ako ne mislis da radis vise komada.
Uostalom nemoj da bjezis od tezine, ko je vozio camac na daljinski zna da se suvise lagano korito ne ponasa dobro i da se lako prevrce.
Zavrsi ovaj komplet ovako sa poliesterom, pa ako ustanovis da je pretezak (u sta sumnjam), napravi novi od balse i poliestera i iskoristi isti pogon.
Prvi se macici svakako bacaju u vodu.

--- End quote ---
Pametno receno...  (res)
Sigurno da ce mozda biti malo tezi u odnosu na original, pa ruku na srce, kao sto si rekao prvi mi je brodic, pa neka i ide malo sporije.
U svakom slucaju hvala na ohrabrujucem odgovoru, definitivno mi je pomogao.  3aa

jovanovic28:
jel si radio nesto ovih dana ... kad ce foto session  lol

Nisam nista znacajno uradio u skorije vreme,malo je bilo slobodnog vremena, ali trebalo bi sutra da pocnem sa poliesterom, pa cemo onda da uradimo neke slicice.  (pijemo)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version