RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
CAMAC
Pogledaj u temi Traxas spartan II , bigneda je okacio par snimaka jednog vrlo zanimljivog modela za pocetnike. U pitanju je Thunder Tiger Outlaw OBL JR i moze se naci za 150e, za dalje info kontaktiraj njega.
A sto se tice ovog modela tracer II, pa nemoze se reci ni da je model vec prava igracka. Baterija ne traje ni 5min, domet moze da dosegne i do 50m ako ga vezes kanapcicem pa ga dovlacis! :big smile Imam ga i za mene su to bile bacene pare, a ako je alpha zadovoljan i ako je za njega to dobra investicija onda mora da je dobio neki vanserijski model,jer ja na ovom brodicu ne vidim nista dobro. (res)
Ako pak resis da ga budzis izacice te sigurno skuplje jer siguran sam da vec znas sta ti treba za njega: servo,kormilo,brushmotor,esc,novi risiver i stanica, i baterija,a ako nemas punjac, eto ti nove investicije.
U zavisnosti koji motor uzmes, mozda ce ti zatrebati i novi kardan i propeler. Mislim da je sigurno jeftinije uzeti RTR model! (thumb)
Vox:
Hvala, pogledacu, a i ipak bih odmah uzeo RTR, ali da bude solidan!!!!
alpha:
--- Quote from: avatar.marko on August 12, 2011, 11:32:22 AM ---A sto se tice ovog modela tracer II, pa nemoze se reci ni da je model vec prava igracka. Baterija ne traje ni 5min, domet moze da dosegne i do 50m ako ga vezes kanapcicem pa ga dovlacis! :big smile Imam ga i za mene su to bile bacene pare, a ako je alpha zadovoljan i ako je za njega to dobra investicija onda mora da je dobio neki vanserijski model,jer ja na ovom brodicu ne vidim nista dobro.
Ja stvarno ne znam da li je vanserijski model ali moj tracer ide mnogo dalje od 50m i voznja traje od 10-15min.Model definitivno ne vidi talase i ide odlicno.Na Gruzi sam se slatko navozao tim modelom.Za mene vredi svaki dinar.Pozdrav
--- End quote ---
Vox:
Zna li neko, kakav je camac Ansmann Pike?
Meni deluje sasvim OK za pocetak, a mislim i da mu je cena prihvatljiva.
http://www3.ansmann.de/cms/en/rc-boats/brushless-boats.html
http://www.der-schweighofer.at/en/product/90261/sb_brushless_speedboot_the_pike_2_4_ghz_ansmann
alpha:
Za pocetak i vise nego dovoljno.Model ide kao lud i cena je ok.Ako kupis javi se da podelis utiske sa nama i okacis koji snimak.Pozdrav
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version