RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
losi lst2 elektro
jovanovic28:
Mislis da ovako nece valjati?
Pa ovaj motor preporucuju za 1/8 cak i 1/5 scale .. nemoguce da je slab. (:sok:)
jovanovic28:
--- Quote from: Danijel on August 22, 2011, 10:34:09 AM ---Ja sam samo dao savet jer sam ja to vec radio a treba obratiti paznju da za razliku od drugigh autica kada stavis baterije ovaj losi ima preko 6kg i bez silnih onih njegovih zupcanika i prenosa to nece da ide brzo osim ako se ne stavi bas neki ultra jak motor
Ja imam ovaj motor i to nije tako radilo pa sam posle sve vracao na fabricko stanje
Inace esc je isto hpi najaci koji ide u savage flux a vozim auto na 6s
--- End quote ---
Cekaj .. ako sam dobro shvatio, ti imas isti ovaj motor i slican kontrolor .. ustekao ga na 6s lipo i nije isao kako treba? mmmm
damirmih:
taj motor je terao mog emaxxa na 4s extremno brzo, previse snage tako bi i taj losi koje jeste tezi na 6s isao jako jako dobro!
jovanovic28:
videcemo ako ne budem zadovoljan nakacicu ga na 1/10 monstera ( kineza ) lol , ove nedelje planiram da ga sastavim ... i onda cekanje da iz HK stignu baterije i punjac ... :sljus
Da li neko ima na prodaju jeftin ESC za obican 540 size brushed motor, potreban mi je za neki drugi projekat ?
Danijel:
Tako sam i ja uradio bitno ti je samo da ne diras te zupcanike u sredini samo sto ja nisam skidao onaj veci zupcanik jer kada prebacis na sporu voznju auto mozes da popenjes gde hoces ovaj manji mu je za brzu voznju i nece da penje na zadenje tockove
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version