RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
losi lst2 elektro
alpha:
Ne bih rekao.Pogon je na sva 4 tocka.
jovanovic28:
da, i ja mislim da je 4wd ... ovom losiju kada sam iskljucio prednji pogon samo je vrteo zadnje u prazno i nije se propinjao.
Eee kad bi moj isao na 4s 30c ovako :big smile
Danas ce biti gotov single speed adapter i pinjon 25t mod1, delovi su trenutno na kaljenju. Odradili mi na poslu, sve za litar rakije (pijanoo) (yay)
Drzac motora pravim od alu ploce 4mm debljine, vec sam je savio, sad ide malo obrade .. ubacicu koju sliku kasnije, mada verujem da nisam napravio nista novo (work)
Bigneda:
naravno da je 4x4 ;) ...mada i sa zadnjom bi bilo slicno posto koliko se secam on nema srednji diferencijal nego je fakticki zakjlucan odnos prednji zadnji 50-50
Danijel:
4x4 je prenos losi sa zadnjim ne bi bio upravljiv ja imam konverziju sa nitro na elektro i to trenutno ide najbrze sto sam ja video ako si gledao damirov emax ovo ide duplo brze a gas nesme da se da na startu jer se izvrce
Stigao mi je xxl pre oko mesec dana ali je trenutno u CG sutra ce biti u Beograd pa ako hocete mozemo od nedelje da se nadjemo da vozimo negde
Bigneda:
nedelja standardno Galovica ;)
...jedno me interesuje cemu tolika snaga kad je i petina toga dovoljna ako ne i previse ? samo ce stradati delovi i sam model, ne vidim gde je tu uzivanje osim u destrukciji samog modela ?!
Ono damirovo nije moglo da se vozi e sad kazes ide model jos veci duplo brze ? ...pa to realno moze nekog poprilicno da osakati ako se otrgne kontroli ili se na trenutak ne iskontrolise kako treba mmmm
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version