RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

losi lst2 elektro

<< < (13/20) > >>

magic:
Onaj drugi je helikopterski motor i on po specifikaciji trpi do 60.000 o/min. Jeste veci i jaci ali ja stvarno ne mogu da zamislim na sta bi stavio 6S i taj motor i koliko dugo bi izdrzao bilo koji prenos te sile. Isto tako taj autic bi bio totalno ne upravljiv.

Ono sto vozimo u BG je 2000kV na 4S i to je na granici upravljivosti.

poz

jovanovic28:
Jeste da sam opasno zagrejan za taj motor ali posto svi kazu da je prejak uzecu slabiji  :'(

jovanovic28:
Neki znaju, mada vrv vecina ne zna da Lst2 nisam vozio vec dobra 2 meseca. Razlog tome je prelazak ma malo jaci setup. Dosta sam razmisljao sta da uzmem a da se ne zasitim za par meseci. Uz konsultaciju sa "starim znalcima foruma" narucio sam motor Turnigy 1600kv i Hobby King esc ali ovog puta od 150A 2-6cell. U medjuvremenu dok sam cekao delove iz HK odlucio sam da lst2 upgrade*ujem u xxl za sta mi je bila potrebna nova sasija i dve centralne kardanske osovine, takodje sam narucio nove tvrdje opruge, sway bar, wheelie bar i jos dosta nekih gluposti medju kojima me je najskuplje izasla proline maska f-650, axial felne i gume big joy. Posto je vecina delova vec prisligla okacicu po koju fotku da vidite kako to sve izgleda, a kad mi stigne sasija i osovine krecem sa sklapanjem.
Evo jedne grupne  (photograf) (photograf)

felne i gume

Ovaj infrared merac temperature me posebno raduje  :_D

tu je nova stanica, prvo sam hteo spectrum ali mi je bila preskupa.. tako da .. sljakace i ova  (fiu)

Kako sam staru potpuno razbucao tu je nova .. jos razmisljam koju color semu da nabacim  ;D

Nagradno pitanje .. od Hk stiglo kao poklon .. samo ne znam cemu sluzi .. ima li neko ideju?  ???

I na kraju ... macor uziva  :_D

damirmih:
Cestitke za projekat! Bice to dobra spravica, proprati ako mozes sa slikama.

Taj poklon sa HK sam i ja dobio pa ako neko zna da nam objasni sta je bilo bi extra.

Bigneda:
...stavis na cosak monitora i kad si udubljen u 'nesto' na ekranu sprecava iznenadjenje sa ledja ! ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version