RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
losi lst2 elektro
jovanovic28:
Da li je neko naleteo na drzac baterije/battery tray po nekoj razumnoj ceni - treba mi za 6s bateriju dimenzije 146x53mm
jovanovic28:
Predlozio bih modelatorima da otvorimo novu topic npr. "Moji radovi" gde ce svi clanovi imati mogucnost da prezentuju neki svoj rad vezano za auto model koji poseduju ... prvenstveno mislim na neki homemade upgrade, resavanje slabih tacaka, ojacanja, izrada delova ... i sl.
Postavicu neke svoje "radove" ovde u Losi temi .. modelatori slobodno neka prebace post u drugi topic ako misle da je ovaj neodgovarajuci.
Znaci sve ove stvari sam napravio jer ili nisam hteo da placam npr. 70dolara za drzac motora ili sam nesto polomio na modelu pa u medjuvremenu dok ne stigne deo iz inostranstva, sklepam nest,o samo da bi vozio model ;D
Evo npr. ovo ce da bude homemade drzac motora ..
Alu 5mm
Drzac za bateriju
Alu 2mm
Levo kupovni, desno pravljeni zupcanik
Adapter levo original hex 20, desno pravljeno hex 17 ( mesing OK )
Osovina amortizera dole original, gore homemade.. napravio sam je od obicnog eksera .. ;D
Wheelie bar ... sad je vec urnisan .. ostao je samo jedan a imao je dva tocka sa obe strane sa sve gumama .. nije lepo na oko ali radi posao ;D
Lower arm Alu 10mm ... turpija i udri ;D
Naravno sve ovo ne moze da zameni fabricke delove ali moze da bude dobra zamena dok originalni ne stignu (fiu)
Bigneda:
E treba da dobijes titulu MASTER Grumfa :)
Svaka cast na trudu i na rezultatima !
vpilic:
Svaka ti cast.
Sa jedne strane gledista i jeste uzivanje da napravis nesto sam.
Mene licno opusta kad gitujem, turpijam, smirglam, gitujem smirglam.... i ponovoooo gitujem i na kraju ona fina smirgla za kraj...
Ponekad uhvatim sebe da previse polazem na detalje i mislim da sve to nije toliko potrebno jer cu ga ponovo zakucati....
Ali ali ipak to meni prija, opusta me i radim isto kao i ti..
Samo napred. :)aplauz
matovic:
@jovanovic
Kakvi su ovo crvi u pozadini? :big smile
Svaka cast na trudu i vremenu... zavidim ti (photograf) (res)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version