RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
losi lst2 elektro
jovanovic28:
Ok, narucio sam taj uBec ...
Evo malo slika i dosadasnjeg napretka. Teoretski ceo Losi mogu sastaviti za sat vremena ali uvek ima nekih nepredvidjenih stvari, kao na primer .. proklize glava na sarafu pa ne mogu da odvrnem neki deo po sat vremena i na kraju odustanem od rada jer imam drugih obaveza ili se toliko iznerviram da moram stati .. jer bi inace leteo ceo model kroz prozor :big smile
Napravio sam adaptere hex17 duze za 10mm ... trag tockova je sada siri za 20mm
Masku jos nisam ofarbao, bice vrv crna sa ovim tribalima
matovic:
Ludnice totalna... moras da dodjes u BG na galovicu da vidimo to cudo uzivo :)
CweLe:
Samo bez nervoze, super je... dobri su ti distanceri ;)
jovanovic28:
Pozz ljudi, srecna nova i sve najbolje 26aa 3ee
da li neko zna kako se povezuje Ubec?
Znam da input/ulaz treba povezati direktno na bateriju, a sa druge strane ide output sa dve zice, crvena i crna ... da li to znaci da na konektoru od ESC ( koji inace ide u prijemnik ) treba da otkacim te dve boje zica i nalemim od ubec-a .. ako razumete :big smile
matovic:
--- Quote from: jovanovic28 on January 04, 2012, 07:31:31 PM ---Pozz ljudi, srecna nova i sve najbolje 26aa 3ee
da li neko zna kako se povezuje Ubec?
Znam da input/ulaz treba povezati direktno na bateriju, a sa druge strane ide output sa dve zice, crvena i crna ... da li to znaci da na konektoru od ESC ( koji inace ide u prijemnik ) treba da otkacim te dve boje zica i nalemim od ubec-a .. ako razumete :big smile
--- End quote ---
youtube is your friend :big smile
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version