AERIAL PHOTGRAPHY > FOTOGRAFIJE i VIDEO SNIMCI
Beer fest Beograd 2011.
vpanin:
gizmo daj iljadu evra na zajam, vracam u utorak, znam da imash
fenix:
--- Quote from: saxpg on August 26, 2011, 04:18:27 PM ---
--- Quote from: fenix on August 26, 2011, 11:46:56 AM --- 100.000 ni manje ni vise :hehe e pa Dragane cuvaj se, moras i tjelohranitelje da obezbjedis .
--- End quote ---
Veko, ne znam za Dragana, ali tebi ce ona blind vrata sto si stavio da odrade posao (--<<--)
Mada ako se rasiri prica po Zabjelu sta posjedujes ... malo ce ti biti i bunker :big smile
--- End quote ---
(xXx) (xXx) Ma nek se samo prica rasiri,mada navikli su ovi lokalni na moje cudne zraklomate za sada su dobri a kako ce biti kad se okto pokaze sa sve diodama mmmm
tibeteagle:
Gizmo je pametan i profesionalan. mmmm Znao je da treba nalupati mnogo gluposti senzacionalističkim novinarima i da se podigne prašina na taj način malo kao besplatna reklama i ne bi li mu se sada postovi ovde gomilali na ovu temu.. lol Senzacionalizam je čudo :jaki:
Gizmo, zeznuo si malo sa onih 30m visine. Mogao si reći 3km. Zazvonija bi ti uskoro vojska, da te iznajmi za nadgledanje komšiluka. (photograf) Samo ne znam kako plaćaju? mmmm
;namig
gizmo:
Fora je sto su oni to uglavnom sve sami izlupali ;)
n3mke:
Nije ni cudo prosle godine su za onu alphu (cini mi se) sto je uleteo kroz prozor u Vlasotincu izjavili da kosta 15000e, i da se potresla cela kuca od udara. Ti si jos dobro prosao.
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version