AERIAL PHOTGRAPHY > FOTOGRAFIJE i VIDEO SNIMCI

Beer fest Beograd 2011.

<< < (5/5)

vpanin:
gizmo daj iljadu evra na zajam, vracam u utorak, znam da imash

fenix:

--- Quote from: saxpg on August 26, 2011, 04:18:27 PM ---
--- Quote from: fenix on August 26, 2011, 11:46:56 AM --- 100.000 ni manje ni vise  :hehe  e pa Dragane cuvaj se, moras i tjelohranitelje da obezbjedis .

--- End quote ---

Veko, ne znam za Dragana, ali tebi ce ona blind vrata sto si stavio da odrade posao   (--<<--)
Mada ako se rasiri prica po Zabjelu sta posjedujes ... malo ce ti biti i bunker :big smile

--- End quote ---

(xXx)   (xXx)  Ma nek se samo prica rasiri,mada navikli su ovi lokalni na moje cudne zraklomate za sada su dobri a kako ce biti kad se okto pokaze sa sve diodama  mmmm

tibeteagle:
Gizmo je pametan i profesionalan. mmmm Znao je da treba nalupati mnogo gluposti senzacionalističkim novinarima i da se podigne prašina na taj način malo kao besplatna reklama i ne bi li mu se sada postovi ovde gomilali na ovu temu.. lol Senzacionalizam je čudo  :jaki:
Gizmo, zeznuo si malo sa onih 30m visine. Mogao si reći 3km. Zazvonija bi ti uskoro vojska, da te iznajmi za nadgledanje komšiluka.  (photograf) Samo ne znam kako plaćaju?  mmmm
 ;namig

gizmo:
Fora je sto su oni to uglavnom sve sami izlupali ;)

n3mke:
Nije ni cudo prosle godine su za onu alphu (cini mi se) sto je uleteo kroz prozor u Vlasotincu izjavili da kosta 15000e, i da se potresla cela kuca od udara. Ti si jos dobro prosao.

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version