RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Traxxas Slash 4x4
vladasimon:
Pre neki dan stigla nova mašina oo)) Slash je bio u kombinaciji jos kada sam se lomio oko Stampeda... tako da je ovo nekako logičan potez :sljus
Za sada ne menjam proizvođača jer sam vrlo zadovoljan kvalitetom i što je najbitnije, podrškom! Još jedna bitna stvar je što su Stampede i Slash konstrukcijiski vrlo slični, iako se namene razlikuju, većina delova su isti!
Da ne cepam previše o karakteristikama i to, sve je detaljno objašnjeno na Traxxsovom sajtu.
Za početak otpakivanje i par fotografija:
U subotu probna vožnja pa se nadam da će biti nekih snimaka i možda neki prvi utisici i poređenje sa Stampedom (photograf)
magic:
Steta sto si uzeo 4x4, ovako ne mozemo da te pustimo sa nama u kategoriju 4x2, ali ces zato na 3S moci sigurno da se pojuris sa Inferno 7.5 i 1/8 Tragijima. Nadam se da te uskoro vidimo na Galovici!
poz
dexyco:
Vau, prvi srpski Unboxing koji sam video na Youtube! O modelu i kvalitetu da ne pricam, samo nek dobro i duuugo sluzi!
Pozdrav! ()-()
vladasimon:
@magic, ako SC 2wd klasa zaživi što da ne, rešićemo i to :big smile
@dexyco, hvala. Služiće dugo (uz gomilu delova) :sljus ()-()
alpha:
Ocekujem neku sliku sa terena od ovog interesantnog modela!!Da vidimo kako to sve izgleda na delu?!Hvala unapred. :mhm
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version