RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Traxxas Slash 4x4

<< < (3/6) > >>

vladasimon:

--- Quote from: alpha on August 28, 2011, 10:55:58 PM ---Lepo kolega.Staza je malo bezala ali ukrotices je ti u to ne sumnjam. ;namig Mala sala.Lep model i zelim ti mnogo lepih voznji i snimaka u buducnosti. ()-()

--- End quote ---

Hvala  (pijemo) Malo je nezgodan položaj i kada auto ode malo dalje gubim orijentaciju  :big smile

--- Quote from: jovanovic28 on August 29, 2011, 08:26:10 PM ---oo pa lepo ide, nisam znao da u Kuli postoji motodrom  :big smile
jel ima neka dobra offroud lokacija u blizini/okolini kule?

--- End quote ---

Ima,ima na Kulskom jezeru, koliko sam shvatio to je karting klub  :big smile
Još uvek nisam naleteo na offroad stazu ali istražujem teren  :mhm

divian:
Jedno pitanje, na zadnjoj slici se jasno vidi, da tackovi nisu paralelni, vec pod uglom. Koji je razlog tome?
Razumeo bi da kad se model gleda sa prednje strane da su nagnuti pod uglom na unutra, ali ovako bas i ne :)

vladasimon:
Jeste, stvarno cudno izgleda ali ne, tockovi stoje paralelno.

Izgleda da sam uFatio neki cudan ugao   :sljus

Bigneda:
Tockovi ne stoje i ne bi trebalo da stoje paralelno ! ;)

...ta mala 'razrokost' u stelovanju trapa mnogo doprinosi stabilnosti Auto modela a koristi se i kod pravih automobila posebno kad treba do maksimuma iskoristiti mogucnosti vesanja (trke). Da sad zaboravimo ostala podesavanja i objasnimo konkretno ovaj slucaj, na engleskom 'Toe angel' na nasem otvorenost-zatvorenost trapa, na prednjim tockovima uvek ide otvoren koji pomaze stabilnosti i onom cuvenom vracanju 'volana' na izlasku iz krivine (teznja da se tockovi sami isprave i idu pravo), dok je na zadnjim ovek zatvoren i pomaze smirivanju zadnjeg trapa i tezi da uvek bude nacentriran i prati prednju osovinu.

Tako da je slika u redu, nije krivo socivo na aparatu ;)

vladasimon:
 @Bigneda, hvala na informaciji.
 mmmm Ima smisla i definitvno sam ja pogresio  :-[
 Znam da u upustvu ima nesto o tome ali da ne lupam na pamet, nije mi pri ruci... Uglavnom ugao postoji ali stvarno nije kao na slici, a mozda me oci   varaju  :sljus

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version