RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

LRP MOTORI

<< < (3/5) > >>

Bigneda:
...ansmann nema svoje motore vec koristi motore drugih firmi, uglavnom Force motore odnosno Ofna. Uglavnom zamene ili prefarbaju hladnjak na glavi motora i to prodaju kao svoje, problem nastaje kad se recimo potrazi neki deo za ansmann-ov motor, ako se to trazi preko njihovih kataloskih brojeva nude iskljucivo komplete delova a retko samo po jedan tako da svaka popravka-prepravka kosta priblizno kao nov motor. Primera radi ako se potrazi novi klip cilindar ili kljipnjaca ili bilo koji manji deo u tom sistemu dobija se ponuda iskljucivo za ceo set, klipnjaca-klip-cilindar i kosta oko 80-90% cene novog motora. A ako se to isto potrazi iz kataloga recimo Ofne iloi Force-a moze se kupiti svaki deo pojedinacno :) i cene su u razumnom opsegu za taj tip delova ;) ...eto ako nekom bude zatrebalo mali tip kako proci jeftinije !

Inace kvalitet samih delova i motora je JAKO los za taj cenovni rang ali ruku na srce to i treba ocekivati od najeftinijih firmi...

Ansmanonn-ova .28-ca se moze naci za oko 100eu ali bih uvek pre uzeo LRP za 20-30% jer sam siguran da je bar duplo bolji i kvalitetniji !

alpha:
Nije li to slucaj i sa kyoshovim modelima ili gresim?Mislim na motore i delove! mmmm

Bigneda:
u kom smislu ?

alpha:
Pa to ako ti pukne klipnjaca da moras i cilindar uzeti u kompletu i da je malo jeftinije od celog motora npr.Ne mislim na kvalitet istih jer je kyosho za dve klase iznad ansmann modela!

Bigneda:
Pa kod kyosho-a ne moras uzeti ceo komplet, ali ako je kao u tvom slucaju OSTECEN i klip onda bi trebalo ! Da ti kojim slucajem treba samo osigurac koji drzi bolcn u maloj pesnici na klipnjaci mogao bi se samo on poruciti ! :) ...dok kod ansmanna bi morao ili da ga napravis sam ili uzmes ceo komplet cilindar, klip, klipnjaca i svi sto ide uz to ! :-)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version