RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ  HANGAR

Tibet Eagle

<< < (3/4) > >>

IvanGrozni:
Kada sam malo bolje pogledao fotografije, video sam i jednog braon žutog UglySticka i to trokolica :)

Nitronen:
Hvala puno za slike. Fenomenalni modeli, a i APN je odigrao bitnu ulogu u celoj prici  : ()-()

magic:
Svaka cast  :)aplauz!

poz

tibeteagle:
Hvala svima na komentarima.  :)  Ovi modeli možda danas ne izgledaju top, ali u to vreme je i ovo bilo teško dostižno. Neke manje modele nisam ni postavio. Jedan zlatni se vidi na slici u radionici.

--- Quote ---Kada sam malo bolje pogledao fotografije, video sam i jednog braon žutog UglySticka i to trokolica
--- End quote ---
Ako si mislio na ovu sliku onda je to samo optička varka. To su dva modela na stalcima različitih visina. Jedaj je crno žuti a drugi crveno crni Middle Stick. Ugly Stick je kasnija američka verzija Middle Stick-a od Graupnera.

tibeteagle:
Šta sam sve radio od 2002. godine kada sam ponovo uzeo RC predajnik u ruke, teško je ukratko opisati.  Ne bih da zamaran druge pa ni sebe  lol sa dugim pričama i tehničkim detaljima, pa evo jednog veoma instant izvoda. Iz arhive slika sam izvadio ono najvažnije i napravio sam jednu kolaž sliku. U vremenu kada se pažnja na internetu meri u sekundama, mislio sam da je ovo najbolji način da se uflešuje puno informacija od jednom u glave.  (photograf)

Kasnije ću napravi i za period od 2008. do danas. Mnogi modeli se već mogu videti na ovom forumu, pa će biti malo lakše.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version