RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
Спортски аеродром "13. мај" 28. 08. 2011.
presko:
Моделари где сте?
Дан предиван за летење, а нигде никог. Ни модела, ни змајева, ни авиона.
"Орао" је поново летео. Добио је, напокон, нов мотор и сад је то права акробатска машина.
А онда је дошао Растко и моделарско окупљање је почело.
Међутим, "ARROW" данас није имао среће.
У једном тренутку сам само чуо Растково: "Аууууу...", погледао у правцу модела, а оно, крило лелуја на једну страну, а труп пикира на другу. Баналност, попуцале гумице које везују крило и труп. Штета!
Anakin:
Samo da napomenem da je gumica na avionu bilo 7, od kojih 2 potpuno nove a ostale su imale cetri leta. Pet ako racunamo ovaj poslednji. Sad se sprema budzet za nesto novo. Jos uvek razmisljam sta ali sam siguran da nece imati gumice.
Anakin:
...i jos jednom da se zahvalim Presku na pomoci, narocito kada se zavukao u njivu i trazio krilo dok sam ja skupljao delove motora i aviona.
Sava:
:sljus a ja kao pravi stavljam one što baba stavlja na tegle za kompot. I to velikodušno po dve sa svake strane, kad je bal nek ja bal.Kad je Beg bio cicija.
Nesmem se zezati. moram staviti neke čestite, za sada nisam platio školu. (nene)
srpska posla:
Anakin, šteta za model, rešenje sa gumicama ima svoje prednosti i mane.
Nisi ti prvi kome se to desilo a po svemu sudeći nećeš biti ni poslednji.
Na ovom forumu je vođena debata baš o tim gumicama i njihovoj upotrebi u modelarstvu, gde se nas nekoliko baš potrudilo da prenese svoja iskustva iz prakse i da to iskustvo teoretski potkrepi- koja vrsta gumica koliko i kako.
Rado bih postavio link ali nisam uspeo da pronađem tu temu (moderatori?!)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version