RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Venom Safari Creeper

<< < (5/10) > >>

damirmih:
kako si uradio reverse za servo pozadi? imam ja da ti dam malu spravicu koja to radi sama, ima i potenciometar na sebi koliko zelis da rade zadnji tockovi...

mantagt:

--- Quote from: damirmih on November 21, 2011, 03:08:16 PM ---kako si uradio reverse za servo pozadi? imam ja da ti dam malu spravicu koja to radi sama, ima i potenciometar na sebi koliko zelis da rade zadnji tockovi...

--- End quote ---

Prepravio sam trokanalnu stanicu, tj. umesto dvopolozajnog prekidaca (treci kanal) sam stavio tropolozajni prekidac i tako dobio da levi i desni polozaj skrecu a srednji drze tockove po sredini... Hm, razmisljao sam i dosao do resenja ali nisam bio bas siguran i posle poceprkam na youtube i vidim da je to ustvari mnogo jednostavno i lako se radi...

Planiram da umesto tog tropolozajnog prekidaca stavim volan, tj. da nabudzim stanicu da ima dva volana... Ili posto mi trebaju, za zamisao, 5 kanala da lepo spojim dve stanice u jednu, tj. da spojim elektroniku od dve trokanalke u jednu stanicu i tako dobijem pravu stvar za mog creeper-a... Zanimljivo a? oo))

damirmih:
jeste odlican si konstruktor :)

ali je mozda lakse da ti ja samo posaljem taj mali deo i sve resis sa jednom stanicom, mislim daje to od emaxxa ostalo.

mantagt:

--- Quote from: damirmih on November 21, 2011, 10:16:05 PM ---jeste odlican si konstruktor :)

ali je mozda lakse da ti ja samo posaljem taj mali deo i sve resis sa jednom stanicom, mislim daje to od emaxxa ostalo.

--- End quote ---

Dogovoricemo se! Ipak mi treba stanica sa vise kanala, u planu su: rasveta, winch i engine sound... Pa sve to treba paliti i gasiti...  mmmm

mantagt:
Eto opet sam bio vredan... Creeper je dobio jaci servo za skretanje zadnjih tockova, ubec 5A i rasvetu... Sad su na njemu i dve baterije, jedna 2s za esc i motor, jedna 3s za prijemnik, servoe, hladjenje i rasvetu... Ostala je reglaza zadnjeg trapa i malisa je spreman za pentranje...

Evo i malo slicica sa diodicama:

I jedno klipce:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version