RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Venom Safari Creeper
vladasimon:
Pa ti samo po snegu vozis autice? (res)
mantagt:
--- Quote from: vladasimon on December 10, 2012, 10:35:50 PM ---Pa ti samo po snegu vozis autice? (res)
--- End quote ---
Ispade da je tako, ali nije... ;namig
trijanglafly:
Raonik (plug) i posipač (epoku) da mu ugradiš pa u ispomoć u PZP ZAJEČAR, Čestobrodica plače za tobom :)aplauz. Ove godine nisam dolazio za ZA ali sledeće sigurno i obavezno da se vidimo. Koji je ovo deo ZA?
mantagt:
--- Quote from: trijanglafly on December 12, 2012, 08:30:59 PM ---Raonik (plug) i posipač (epoku) da mu ugradiš pa u ispomoć u PZP ZAJEČAR, Čestobrodica plače za tobom :)aplauz. Ove godine nisam dolazio za ZA ali sledeće sigurno i obavezno da se vidimo. Koji je ovo deo ZA?
--- End quote ---
Odavno mi se u glavi vrti ideja za plug, ali nikako da se nakanim i krenem u pravljenje... Za Čestobrodicu je ipak potrebno nešto jače... :big smile
Kad dolaziš a ti se javi, pa se dogovaramo...
Ovo je Beli breg, vidi se ceo grad i okolina...
Pozz
mantagt:
Evo ja juče bio dokon, uzeo malo šuta (jedno 5-6000 kubika materija), nabacao, razbacao i dobio super teren za vožnju, sačinjen od zemlje, šljunka, betonskih i asfaltnih ploča, komada betona, asfalta, svega i svačega... lol
Naravno malo se šalim, ali zahvaljujući nemarnosti ovdašnjih PZP-a, a i drugih, i nekontrolisanjem istih od strane zakona, gde god da se okrenemo niču deponije građevinskih materijala, tuga i živa žalost za našu prirodu... Tako kod menu u krugu od 10tak km imam 4 komada! Ova sa slika, je srednja po veličini...
Ako zanemarimo da je to ruglo pored puta na ulazu u grad, onda je taj teren raj za "sporaće"... Što se mene tiče ja sam juče tamo proveo više od 3h efektivne pentračine i maltretiranja mog mezimca...
Evo i još malo slikica...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version