RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Moj vozni park
magic:
Da ponovim jos jednom, za svaki slucaj, kablic od ventilatora se ubada u prijemnik jer je predvidjen da radi do 6V!
poz
rubiroza:
--- Quote from: magic on October 27, 2011, 10:27:52 AM ---Da ponovim jos jednom, za svaki slucaj, kablic od ventilatora se ubada u prijemnik jer je predvidjen da radi do 6V!
poz
--- End quote ---
Da li si apsolutno siguran da radi do 6V? Zasto sa zadnje strane ventilatora pise da radi na 12V?
Ako treba slikacu tu nalepnicu i sliku postaviti ovde.
rubiroza:
--- Quote from: CweLe on November 01, 2011, 12:02:36 PM ---znachi na 6 ce slabije da vrti :P
--- End quote ---
Ne znam sta da radim.
Povezao sam ga probno na prijemnik (6V) i na 2S (7.4v) bateriju. Vrti, ali mislim to nije to s obzirom da lepo pise da radi na 12V. Povezan direktno na 3S bateriju vrti super.
Do proleca moram da resim ovaj problem. Trenutno imam srece da su temperature takve da se smrznemo i motor i ja kada odemo negde da se provozamo :)
rubiroza:
Zahvaljujuci clanu ovog foruma jovanovic28 nabavljen pinion 19T. Ugradnja je u toku. Popodne sledi proba.
Zahvaljujem se ovom clanu nabrzom dogovoru i realizaciji.
rubiroza:
Evo jos nekih novosti u vezi Traxxas Stampede-a.
Zahvaljujuci clanu JOVANOVIC28 dobili smo bateriju koju vec duze trazimo, tj. 3S 5000mAh.
A zahvaljujuci clanu VLADASIMON dobili smo Traxxas konektore koje smo uz pomoc video tutoriala (VladaSimon i za to ti se zahvaljujem), uspesno nalemili na gore pomenutu bateriju.
I pored hladne kosave koja trenutno duva u Beogradu, morali smo da izadjemo i isprobamo auto. Ostali smo bez reci kako ovo cudo sada ide. Brutalno. :)aplauz :)aplauz :)aplauz
Jos jednom se zahvaljujemo clanovima koji su nam pomogli u realizaciji ove ideje.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version