RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Moj vozni park

<< < (8/8)

rubiroza:
Stigli neki delovi za Blaze-a.

Prvo, stigao je novi spur gear sa 65 zuba koji je odmah ugradjen.
A stigle su i nove gume jer su pod dejstvom 4300kV motora i 3S baterije, stare iscepane.

Nadam se da ce ove godine biti jos lepih dana kako bi moglo da se isproba kako sada ide auto.

Inace, sve je poruceno preko conrad.de

rubiroza:
A pre neki dan je stigao jos jedan clan voznog parka. U pitanju je novi 1:10 Reely Rhino II. Sa njim je dosao i ModelCraft brushless set 8T (sa hladnjakom) koji je uparen sa 3S baterijom, koji je odmah ugradjen. Stigao je i set tockova koji je odmah stavljen umesto originalnih koji su predvidjeni iskljucivo za off-road voznju.

Evo i slike:

I sada smo kompletni. Imamo monstertruck, truggy i sada buggy. A sada krecemo na 1/8 :)

CweLe:
Nema zime za vas, zashto gume stoje tako? 50/50 vozhnja rikverc/napred? :)

rubiroza:

--- Quote from: CweLe on December 13, 2011, 01:36:48 PM ---Nema zime za vas, zashto gume stoje tako? 50/50 vozhnja rikverc/napred? :)

--- End quote ---

Da, ovo je stara slika. Gume su bile montirane na brzinu, samo za slikanje. Kada je definitivno sve bilo montirano i nastelovano, i gume postavljene kako treba, tj. da sara pokazuje napred.

rubiroza:
Na veliku moju zalost shvatio sam da zaista nemam vremena za ovaj divan i zanimljiv hobi.

Iz tog razloga, poceo sam da smanjujem moj vozni park. Otisli su Reely Titan i Reely Blaze.

Novim vlasnicima zelim puno, puno lepih i prijatnih sati provedenih ove zanimljive i brze rc automobile.

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version